Kur Zeyno_01 28+3 haftalığım ilk gebeliğim kızım olacak heyecanlıyım sağlıkla gelsinler inşallah ☺️ mayısın sonu olacak gibi benimde doğum hayırlısıyla
Kumsal28 Zeyno_01 29 haftalık olduk bugün ❤️ Allah kısmet ederse Mayıs sonu bizimde henüz günümüzü belirlemedik🌸
Bezelyelerimm Zeyno_01 32+3 bakalım tahmini tarih 12 mayıs ama ne zaman gelmek ister bilmiyorum ılk kızımda 27 hazıranda 40 ım doluyordu ama temmuzun 7 sınde gelmeyı tercih etmişti🌸
zszs4721 Zeyno_01 bugün 33. haftaya giriş yaptık yarın doktor randevum var🥰 Doktorum son gün 8 Mayıs diyor ama Nisan sonu mayıs başı tam belli değil normal doğum istediğim için🥹 İlk gebeliğim ve beni neyin beklediğini bilmediğimden heyecan stres korku karmakarışık duygular içindeyim🥲
Selenaslan01 27+6 haftalığım. Bir kız annesi daha olacağım. 2 hafta önce gittiğimiz kontrolde doktorum kurban bayramindan önce alalım dedi. Mayısın 26 sından sonra gün seç dedi. Bakalım saglikla gelsin inşallah kızım 💕
XBurcuburcu Selenaslan01 28+1 iz hiç gün mün konusulmadı Notmal doğum istiyorum dedim doktor daha var dur bakalım dedi🤭
Kur Hux ayy aynıymışız canım ☺️ bu haftalar da güncellemelerin neler benim bebek portakal gibi toplanıyo doktora sordum bişey demedi pek
Hux Kur migde yanması gece uykular haram oldu 😀 Bebek 1 buçuk kilo gece karnım taş gibi ayaklarım davul gibi ama yine de şükür sende durumlar nedir (ismine de karar verdik)
ertonunannesi23 zszs4721 merhabalar benimde 33+2 doktorum 20 nisan 6 Mayıs arası bekle dedi🥲 ilk hamileliğim benide neler bekliyor bilmiyorum normal.olsun istiyorum ama ilk önce kendi sağlığım ve bebeğin sağlığı önemli 💙
Kur Hux ay aynısı benimde bebiş 1,5 kilo 😂 ve benimde gece uykum bölük pörçük iki üç saat uyursam iyi bu yüzden de başım ağrıyo genelde. Şimdilik ödem yok ama 10 kilo almışım 🥹 bizde isme karar verdik sezeryan mı olacaksın vajinal mi
Hux Kur valla ilk dogumum hiç bilmiyorum vajinal istiyorum ama korkuda var bilmiyorum artık ismine de hazal die karar verdik