sherife45 ikili tarama riskli geldi kesin tanı diye direk amnitosentez yaptırdım başka testle uğraşmadım
sherife45 Minnonunannesi şükür temiz geldi örnek alındıktan 2 hafta sonra ön sonuç çıkıyor 4 hafta sonra kesin kanı beklemek çok zor ama inşallah bekleyen herkesin temiz gelir
Minnonunannesi Mryemm 2 li tarama yaşım 38 olduğu için net sonuç vermez diye yurt dışında down sendromu testi yapıldı onda da Bebeklerimin birinde sıkıntı çıktı ikiz gebelik Aminiosentez istediler 4 hafta sonra yapılacak
Mryemm Minnonunannesi bende ikizlere hamileyim tek yumurta ikizi. Yaşım 27. İkiliyle hiç kafamı bulandırmak istemedim fetal yaptırdım çıkan raporda bebeklerin birinde cinsiyet anomali riski saptandı diye geldi sonuç. Doktorum yanılma payı ikizlerde daha yüksek en garanti sonucu amniyosentez verir dedi bende haftamın dolmasını bekliyorum amniyosentez yaptırmayı düşünüyorum.
Minnonunannesi Mryemm inşallah ikimizde çok güzel sonuç alırız 🤲🏻 down sendromu çok korkunç geliyor hem onun geleceğine yazık hem bana bir şey olursa bu hayat çok acımasız tek başına ne yapar günlerdir uyku haram oldu ağlamaktan mahvoldum benim çift yumurta ikizi birinde var dediler şu 4 hafta geçsin hemen Aminiosentez yaptırıcam
Mryemm Minnonunannesi amin inşallah Rabbim şu mübarek ramazanın hürmetine gönlümüzü feraha ulaştırsın 🤲🏻 baştan bende çok ağladım çok haklısınız anne olarak her şeyi düşünüyoruz biz. Ama araştırırken de çok okudum fetal de yanılıp amniyosentez de temiz sonuç alan çok insan var iyi düşünelim iyi olsun Allahın izniyle 💐
ozge0mom Fetal DNA Testi yaptırdım. Özelde talipliyim aynı firmayı özel doktorumun adıyla arayıp fiyat aldım. Sonra şehir hastanesine gittiğimde oradaki doktorun adıyla da eşim fiyat aldı. Ve arasında uçurum oynuyordu bilginiz olsun. Bu arada firma aynı!