busra05_ danla2711 ahaha evet evet o yaptıgı yaramazlıgı hatırlıyorum korkutmustu burada seni neysekı iyi suan gercekten doğum seklının bır onemı asla yok haklısın aşkım ınsallah yarın kontrolde daha da guzel şeyler söyler raporunuda alırsın 💖💅🏻
danla2711 busra05_ amin aşkımm inşallah güzel haberler alalım🥰🥰 raporumu bayramdan sonra alacağım ya doktorum haftaya cumaya verecektide verme bu ayı tamamlayayım tam maaş yatsın zaten araya bayram giriyor dedim o yüzden bayramın bittiği gün gidip alcam rapor 😂
danla2711 umutluanneadayi banada o ev işleri büyük bir yük gibi geliyor 😂eskiden olsa amaaan max bir kaç günde köşe bucak herşeyi yapar bitiririm derdim ama şuan 1 ayda anca temizlerim gibi geliyor o kadar yorgunum ki 😂😂
danla2711 nurmltli61 😂o kafa rahatlığıyla beklemek daha güzeldir ya şuan benim beynim dolu izne çıktım yapacaklarımı düşünüyorum 😂
danla2711 nurmltli61 ay en güzeli yaa bugün doğuma gitsen aklında birşey kalmayacak tabiki zamanında sağlıkla gelsinde🥰🥰
riceandrama danla2711 ne güzel olmuş sizinki :)) bizde öyle bir durum yok artık 1 yaşına falan gelmesine yakın alınır heralde, sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişi inşallah 💓💓
Mercan0652 danla2711 bende 35+5 yarın kontrol var yine her hafta gidiyorum artıkk ass kaldi🤭☺️ uni babyle yıkamıştim ben mis gibi bebek kokuyorr vallaa ayrı ayrı attım hepsini çok kirli değillerdi 20 dkda 30 derecede yıkandı. Ama çorapları eldivenleri atamadım kaybolur içinde diye onları elimde yıkadım 😅 file gibi bişey varsa ona koyup atabilirsin ama
danla2711 Mercan0652 😂😂ayyy çok doğru yaa var var çeyizimden fileli keseler vardı onlara koyar atarım ahaha 🥰çok az kalmış heyecan doruktaaa
Ebru_ebru danla2711 49 gün gözüküyor sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yaa kolay geçsin doğumumuz inşallah 🙏🥰 sana da kolay gelsin canım 🌸
Diamondstallion danla2711 35+0 selamlar 🥰 bizim hazırlıklar bitti çok şükür artık dinlenip bebeğimizi bekliyoruz. İnsallah sen de yorulmadan keyifle tamamlar dinlenirsin 🙏🏻 ben e bebekten kendi markasının deterjanını ve yumuşatıcısını aldım sonra şişesiyle gidip doldurabiliyormuşsun. Biraz koku istersen şokta bi deterjan var inanılmaz bebek kokuyor aşık olursun. Ben battaniyelerini öyle yıkadım tüm odası bebek kokuyor şimdiden 🥰
danla2711 Diamondstallion yaa maşallah şimdi artık meraklı bekleyişler 😍 evet yaa koku istiyorum ama birazda benim gibi alerjik olmasından korkuyorum 🫠🥲
cakethesel danla2711 31+1’den selamlarr🌸 Odası kuruldu.Kıyafetleri yıkadım,ütüledim,yerleştirdim.Yarın biberon,emzik falan kaynatıp temizliğini yapacağım.Sonra kendime lohusa takımı alıp hastane çantası yavaştan hazırlayacağım🥹
danla2711 cakethesel ayy süpersinn bende şuan bunları yapmaya enerjim var ama bu haftadan itibaren sanki enerjim git gide azalacakmış gibi 😐 bugün bende kıyafetlerinin etiketini keseceğim yıkanmaya hazır olsun pazartesi başlayacağımm🥰