Edasude Meridaily 420 dedi ama hiç gitmediğim bi hastane emin olamadım, bi yandan da dedim sadece kan vericem ne olabilir ki🤦🏼♀️ benim gittiğim hastaneyle yanında bi tane daha var gidip ikisinede sorsam mı yoksa dedim arada kaldım🤦🏼♀️
Edasude Meridaily irademi korudum ve gitmedim 😁 yazdığım gibi aslında baya kararlıydım normalde de kesin giderdim ama dedim Eda bir kere nefsine yenik düşme iradeni korumayı dene 😁 sabaha kadar dayanıyım gidiyim sağlık ocağına dedim 😁
Lovebaby27 Meridaily bir iki gün daha bekle canım bazıları 15.16 da bile görülmeyecek derecede silik çıkıyormuş
Meridaily Lovebaby27 yarın ve çarş da yapayım olmadı kan veririm çarşamba yine dedim kuzum, Rabbim inşallah nasip eder bizlere de😔🤲🏻 daha umut var yani dimi canım
Lovebaby27 Meridaily umudunu kesme kan tahililine kadar Allahım hayırlı sonuölar nasip etsin canım ☺️
Meridaily _Nazendeem kuzum çatlatma iğnesinin 15.gününe girdim. Sanırım 17 yada 18 de adet oluyormuşuz. Bu ay ilaç ve iğne yuzunden benim takvim karıstı baya 😁
uzlet Meridaily canım inşallah doğru testtir Senin varsa çıkar yani 15 güne girdin zaten benim daha yeni 1 hafta oldu 😄
Meridaily uzlet daha mı koyu olması gerekiyordu varsa bilemedim ki baya da geçti ya 🤣 senin de yaklaşıyor heyecanlı günler 😁
uzlet Meridaily Ay sen gel bir de bana sor o bir hafta geçecek dee oo 😄 canım Çok silik bile olması yeterli pozitif demektir Eğer test doğruysa Bence sen sabah direkt Kan Ver emin ol yani