Cimcime30 Meridaily oy cnm bnm inşallah güzel haberını yarın alırım senden sonra dıger ay ben ınsallah evet aylardır beklıyoruz burda çok sanal dostum oldu onlardan bırısın 🌸
Meridaily Cimcime30 canımm sen de benim için öylesin hep aklıma geliyorsunuz kendimle beraber sizlerin de ismini geçiriyorum dualarımda🥹🤲🏻 inşallah canım benim inanıyorum ben bizim de yüzümüz gülecek ❤️
Meridaily ozlemsn yaa🥹 benim de sağda 1 tane gelişti. O kadar sevindim ki adına kuzum çok şükür, doğru diyorsun Rabbimden umut kesilmez ❤️
Edasude Meridaily ❤️❤️ hadi şimdi yap testi yaaa heycanlandım ha yarın ha şimdi zaten 12 yi geçti yarın oldu😅😅
Nur8893 Kızlar birde şey soracağım benim yarın iğnenin 8.günü 2 gündür bel ağrım geçmedi sizde yaşadınız mı bunu iğnenin yan etkisi mi acaba
Edasude Meridaily good morning 😂 gittim kan vemeye 10a kadarmış yarım saatle kaçırdım zaten zor uyandım off 🤦🏼♀️ yarına kaldı 😒 sen ne zaman yapacaksınnn
Ftmnr10 Bende 21 de çatlatma iğnesi vuruldum iki gündür ağrım oluyor çok hem belimde hem kasıklarımda
uzlet Meridaily ya hiç güvenip de almadım açıkçası netten vs. sen madem aldın iyi de geliyorsa alayım hemen satıcı hangisi acaba
Meridaily Edasude tünaydınnn😁 kuzum yaptım test de negatif heralde ya açtım içini çizgi var gibi de yok gibi de yine beni kandırıyor test 🤣🤣 yaa bak bekle diyor evren sana 🤣
Edasude Meridaily bişey beliriyo gibide 🤔 of özel hastane arıyorum telefondan söylemiyolar fiyat iki gün daha sarktı uygun olsa direk gidip kan vericem fiyat bulamıyorum bi türlü
Meridaily Edasude anlamadım işte kuzum yok sanırım çok gördüm bu hayalet çizgileri😁 kardeşim 2 ay önce 500 e vermişti en son daha da artmıştır