uzlet Meridaily ilk İdrarla test yaptım canım negatif yapmayacaktım ama o kadar çok rüya gördüm ki gece dedim yapayım
Meridaily Kızlar betam da 0.200 gelmiş yani testlerin ve ovülasyonların hepsi yanılttı🥺 Adetim bayrama denk geldiği için bu ay tedaviye ara verdik kendim ilerleyeceğim ovülasyon testi ve takviye ile😔 dua edin kızlar bana inşallah boş geçmez bu ayım 😔
momof3 Meridaily Canım benim umutsuzluğa kapılma inşallah hayırlısıyla en sağlıklı sekilde nasip etsin Rabbim ♥️ Ben de regl oldum bir dahaki ay daha sakin stressiz olalım belki stres etkiliyordur.
uzlet Meridaily Aynen öyle canım bakalım zaten ayın 8′ini kendi doktoruna randevu aldım gebelik oluşursa o güne belli olur zaten Sence Artık kan vermeye gideyim mi gerek var mı
Meridaily Lovebaby27 kuzum dur bakalım 1,2 gun sonra tekrar yap test belki etkısı yenı gecmıstır iğnenin
Meridaily momof3 yaa😔 hayırlısı olsun inşallah canım. Bir sonraki ay yine birlikte takip ederiz inşallah güzel haberi alırız😍 stres kesınlıkle çok etkılıyor. Akısına bırakacagız bakalım biz de bu ay
uzlet Meridaily 17 sinde akşam yapmıştım iğneyi canım iğneden sayarsak bugün 11. Günümdü canım. 2 gün önce progesteron verirken beta da 4.72 çıkmıştı bugğn de kan vereyim dedim duruma bakmak için ama yarın tatil diye sağlık ocağı tahlil almıyomuş meğer. dünde miratech yapmıştım çooook silik gözle bile zorla seçilen bir çizgi vardı sabah artımed kaset yaptım negatif çıktı