uzlet Meridaily canımm pazartesi akşam 8 de vurdum iğneyi. Ama tam 24 saat sonra kırmızımsı lekelenmem oldu
Meridaily uzlet benim de 10 martta oldu kuzum iğne, benim de 5.gün lekem olduu. Çoğu kişide olmamış leke bak sende de olmuş
uzlet Meridaily benim tam 24. Saatte oldu acaba çatlama mı oldu o yüzden mi diye düşündüm ama bilmiyorum kii. Peki demde bel ağrısı vs varmı
ozlemsn Meridaily bende leke oldu ve hamileyim umudunuzu kaybetmeyin inşallah sizde güzel haberi alacaksınız ♥️
Meridaily uzlet kuzum yumurtlama kanaması olabilir yaşadığımız. Benim iğnenin 2. Ve 3. Günü çok fena bel kemik kasık ağrım oldu, günden güne azaldı. 2 gündür de adet olacak gibi ağrı var🥴
uzlet Meridaily benim de bugün sağda biraz kasık ağrım var çok belirgin değil ama belim aşırı ağrıyor dünde çok kalabalık Misafirim vardı başta onun yorgunluğu diye düşündüm ama değil gibi iğnenin etkisi muhtemelen
Meridaily uzlet yok yok kesinlikle iğnenin etkisi. Ben bu kadar yoğun hissetmem diyordum, görümcem mesela baya bir çatlatma iğnesi oldu bende o belirtiler olmadı diyordu. Ben bir de yorulmadım yattığım halde hissettim o ağrıyı
uzlet Meridaily ya bir de ben doktora gittiğin de 17 18 ve 19 dediği günlerde ovulasyon testi yaptım hiç birinde çift çizgiyi göremedim yumurtlama gözükmedi testte ona da çok takıldım aslında nihayetinde test yanlıştır diyip geçtim ama
Meridaily uzlet doktor haftaya cuma kan ver adet olmazsan dedi ama dayanabildiğim yere kadar dayanacagım😁 salıdan itibaren yapabilirim artık pzts günü çünkü 14 gün oluyor
Meridaily uzlet kuzum ben de doktora gittiğim gün sabahında 19 mm ken pik değildi ovülasyon. Ama meğer 19 mm olmuş. Belki ovülasyon 21 sonrası vs gösteriyordur diye düşündüm. İğneden sonra da yanlış sonuç veriyordur diye yapmadım bir daha.
uzlet Meridaily Haftaya cuma kaçıncı günün oluyor bana direkt 20 gün sonra gel dedi iğneden sonraa o da bayram sonrası zatenn😄