Meral_63 Kuumsaal77 ama 3 hafta önce düşük yaptım yani kürtaj oldum hemen çabuk mu oldu bu endişeliyim,🥹
Meral_63 Sule45 içimden bi ses test yap dedi bugün yaptım böyle çıktı ama 3 hafta önce kürtaj oldum ben yani nasıl oluyor böyle anlamadım, gitti 🤦🏼♀️
eilf150 Reglını kac gun gectın ben 5 gun gecınce yapmıstım ıkısıde belırgınde ama var gıbı bı tane daha al dene bazen adet olmaya yakın oluncada cıkıyormus ama
Sule45 Meral_63 ben olabiliyor diye biliyorum ama tabi ümitlendirmek gibi olmasın bence bir doktora görün kan testi ver kafan rahat eder en azından belirsizlikle durmak daha zor canım inşallah gönlünce olur her şey 💕💕
Meral_63 Sule45 amin inşallah teşekkür ederim bebeğimi kaybetigim günden beri hep rüyamda küçük çocuklar hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🥲
Meral_63 deletedmom43191 ama 3 hafta önce kürtaj oldum bu kadar erken mi oluyor bilmiyorum yanılma payida olabilir diyorum 🤦🏼♀️
Alyadnz33 Meral_63 bende bu şekil öğrendim 2 gebeligimide ve kan verin var canım hayırlı olsun kafanızın tam rahat olacak şekilde kan verin tam öğrenin