Belinayumay Kızlar yatısim yapıldı sancimla geldim 4 cm açılmam varmış kanamam varmış kolayca dogurayim dua edin bana
Edsrr Belinayumay Allah bir avazda kurtarsın rabbim güç kuvvet versin kolay bir doğum olur inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun. 🥰🌸
Aysnr91 Belinayumay Allah bir avazda kurtarsın sağ salim kucağına alırsın inşallah. Benimde 39+6 bı an önce doguriyim banada dua edin🥲
Belinayumay keyfimin-kahyasi-misin doğurdum çok şükür canım rabbim sizide kolay doğumlar nasip etsin insallah
Sena1834 Aysnr91 benimde 39+4 üçüncü dogumum olcak bu biraz nazlı cikti sağ salim darısı başımıza inşallah
Belinayumay Fi557 2 de kendi sancimla hastaneye gittim 4 cm acilma var dedi yatış yapildi 7 de doğum yaptım suni almadım canım ama son 1 saati anlatamam çok zordu
Milenamavi Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah biz bekleyenlerde duanıza talibiz kolay sağlıklı normal doğum bize de nasip olsun inşallah 🤲
Belinayumay esozturk1 valla zordu canım ne yalan soyleyim 2 de yatisim yapildi 5 te dogurdum son 1 saat felaketti ama suni almadım şükür