Fatma5806 Merhaba kızlar kaç yıl oldu evlilikleriniz alalım tarihleri 💃🙊 12.02.17 tanışma🥰 01.02.19 evlendik 😌
staRmama Fatma5806 2019 da sevgili olduk 2023 te evlendik ❤️ eşimin zorla istemeye gelmesi olmasa ben hala bekar olurdum diye düşünüyorum 🥹
Asilzedemom keyfimin-kahyasi-misin ultra hizlisiniz rabbim mutluluğunuzu daim etsin ne ara Nisan isteme düğün hazırlığı oldu kiz
Estem keyfimin-kahyasi-misin Fatma5806 Lise aşkıyız 2006 tanışma 2008 sevgililik 2018 evlilik ♥️ Nasipse bebeğimiz 2025
staRmama Aysemmmcuk neden pişmansın kız bir ayda nasıl güvenip kaçtın 😂 biz 2019 da sevgili olduk 4 sene dolu dolu gezdik ettik ben hala evlenmemek için bahane uyduruyordum 🤣
Fatma5806 staRmama bence süreçin yavaş ilerlemesi daha güzel iyice tanımış oluyoruz 🥰 eşiniz çok sevince kaptırmak istememiştir 🙈
staRmama Fatma5806 bence de ben 4 sene olmasına rağmen mutsuz olurum diye korkularım vardı görücü usulü evlenenleri tebrik ediyorum 😁
Fatma5806 staRmama Ahaha kesinllikle rabbim mutsuzluk vermesin 🥰 birde post açalım bir ara tanışma hikayesi diye bizim baya karışık abi galan diyordum sizinde dinlemek isterim 😂😂