Aşkımsular Allah kimseyi mama veriyor diye anneyi lincleyecek kadar cahil yapmasın inşallah, her neyse Hindistan cevizi yağı koyuyorum kahveme sütü yaglandiriyor hemde benim için iyi eskidende kullanırdım, fındık gibi kuruyemisler yaglandirir , bol emzirmek sütü yaglandirir benim bebeğim bir göğsümü tamamen boşaltır fakat bir göğsümden ilk sütü alır son süt olan yağlı sütü almadan atar , kilo yapanda son suttur bebegin ayına göre bir memede kalması gerekiyor son sütü alması için meme boşaldiktan sonra diğer memeye geçmeli ki ilk memedeki son sütü alsın, yeni doganda tavsiye edilen 20 dk bir meme 20 dk diğer meme de kalması büyüdükçe 10 dk yada 7 dk kalsa da o son sütü alır aktif emerse, herneyse herkes bebeği için en doğrusunu bilir en iyi bebeğini anne düşünür, Allah sütümüzü arttırsın , kaliteli yagli yapsin bebekler goguslerimizi bosaltsin sonra yine dolsun falan 😘 phlips avent kullandim ilk oğlumda o gaz yapmadı, bu bebeğim içinde aynısını aldım evde kalsın gerek duyarsam takviye yaparim zamanı gelince mama ile