seymakfl Merhabalar🌸 Bağcılar Medipol Mega hastanesinde Derya hanıma gitmeyi planlıyorum. Burada yorum yapanlardan genelde sezaryen doğum olduklarını okuyorum. Derya hanımla normal doğum yapanlar da var mı arkadaşlar?
Merkurretrosu seymakfl bende devlette takipliyşm ama 30. Haftadan sonra gidip orda doğum yapmak istiyorum Derya hanım mı iyi miş doktorları hiç bilmiyorum
Ayse3434ay seymakfl ben deryata gıdıyorum ama sezerysn yanlısı degıl onu dıyeyım çatı muayenesı haftası karar verıyor ıyı bırı
Ayse3434ay seymakfl ama bırıne gitmıstum duygu ışıl Gencer çok cana yakın tatlı bır doktor , deryadan önce ona gotseydım keske dedım
nur97 seymakfl ben 3 yıl önce ayfer özbek ve özlem kesiktas aydın a gittim dogumum orda oldu cok memnun kaldım her seyinden suni sancı ile beklediler sezeryana asla almadılar suniye dayanamayınca istemistim iyikide öyle olmus diyprum simdi ikinci bebegime hamileyim yine orada planlıyorum
baharalper Ayse3434ay medipol megadaki ldrp oda olarak geçen özel odalar da mı bu fiyat yoksa farklı mı acaba bilginiz var mı
rabiali54 Ayse3434ay şaka gibi fiyatlar yaa o yüzden Sakaryaya geldim bayram nedeniyle burada eğitim araştırmadan herkes çok memnun okadar para veremem valla
baharalper Ayse3434ay ldrp odalarında doğum da aynı odada oluyor bebek de hiç yanınızdan ayrılmadan aynı odada sürekli muayene ediliyor pilates sistemleri var vs standart oda ile fiyat farkını merak etmiştim