Nymom Güzel anneler 11 haftalık hamileyim gün boyunca hatta hafta boyunca çok şiddetli baş ağrisi çekiyorum 😢üstüne aşiri yorgun hissediyorum kendimi doktora sorduğumda kan hacmindeki artiştan kaynaklanabilir dedi.Ama bazen o kadar şiddetli Ağriyorki ağlama derecesine geliyorum.😕 bu denli şiddetli baş ağrisi yaşayan var mı? Varsa da nasıl çare buluyorsunuz ?
Pamuk95 Nymom merhaba, bende de çok agri oldu, ama benim migrenim vardı, sadece parol kullanabilirsin dediler, başka da pek çaresi yok maalesef, geçmiş olsun
Sedauykucu Nymom ben suan 6 haftalık hamileyim bulantılar çok kötü ama ilk hamileliğimde oğlumda migren siddetinde ağrılar çekiyordum ağrıdan kusuyordum. Minoset içebilirsiniz bi nebze parol bende ise yaramıyordu. Migren taşı, başı biraz sıkmak soğuk kompres iyi gelebilir bi nebze çok geçmiş olsun
Aysemmmcuk maalesef var 12 haftalık hamileyim başımı yazmayla sımsıkı bağlıyorum ömrümde böyle baş ağrısı görmedim çaresi yok ancak parol içiyorum oda çok sıkışırsam başka çare yok
Nymom Pamuk95 yaaa 😕 bende çok hap kullanma taraftari değilim gerçi hamilelik öncesinden gelen bir şey bende 🙁sizede çok geçmiş olsun