Adensmom8 Mrwezyn1 bebiş benn sıtkı bozan var orda sağlıkçıyım sıtkı hoca gaziantebin bir numarasıdır iki bebişime de ona detaylıya gittim kesinlikle tavsiye ediyorum
Yagmurferide Mrwezyn1 merhaba bugün gittim muayene 1700 berfin hocaya gittim aynı gün 3.30 da da radyoloji uzmanına gittik detaylıca baktılar ben çok beğendim ilgilerini fiyatı 1320 tlydi
Eliffbaby Ben orda takipliyim ama daha detaylı ultrason zamanım gelmedi bir kere kayıtta yanlışlıkla detaylıya gün almışlardı dediğiniz doğru olabilir hastaneyi arayıp bilgi alabilirsiniz benim bilgim yoktu şehir hastanesinde yaparım diye düşünüyordum.
Mrwezyn1 Eliffbaby şehir hastanesi gün vermiyorlar canım. Perinatoloji de çok pahalı radyologlarda yapıyormuş sordum bugün sadece fiyat alamadım
Portakalina Eliffbaby merhaba bossan hastanesinin doğum ücretini biliyor musunuz acaba siz hangi doktora gidiyorsunuz bossanda memnun musunuz
Eliffbaby Mrwezyn1 ama perinatolojiyi öneriyorlar şehir hastanesine arkadaşlarım sıra almışlardı hiç mi alınmıyor
Seda2727 Eliffbaby ben şu an 17 haftalığım 22 Mart’ta arayıp gün almamı söylediler saat tam 10 da arayınca alınıyormuş
Eliffbaby Seda2727 anladım ben de iki hafta sonra 17 olacağım doktora gideceğim bakalım o da yönlendirir zaten
Eliffbaby Portakalina merhaba benim arkadaşım doğumum bu sene 25 bin olduğunu söylemişti o orda doğum yaptı. Ben Esin Bilik’e gidiyorum çok memnunum aşırı tatlı dilli seni güzelce dinleyip cevaplandırıyor.
Hartkc Eliffbaby merhaba detaylıyı bossanda mı yaptırdınız yaptırdıysanız nasıldı ve ne kadar ödediniz acaba ?
Hartkc Yagmurferide merhaba radyolojı uzamanının baktığı detaylı sizce yeterli miydi bende bossan da yaptıracağımda
Yagmurferide Hartkc evet gayet iyiydi detayların hepsini gösterdi önce kendi doktorum sonra radyoloji uzmanı baktı bi sıkıntı da yoktu sağ Salim kucağıma aldım 🙏🏻
Eliffbaby Hartkc merhaba evet bossanda yaptırdım ama radyoloji uzmanı beş dkda bakıyor bebeğin yüzünü renklide bile görmemiştim memnun kalmadım o yüzden önermem
duygu2772 Eliffbaby merhaba üzerinden epey geçmiş ama detaylıyı bossanda radyoloji yaptığında bir sorun gördü mü dogum yaptınız mı