2Princess1Mom ErsBegAs Sağlık ocağında kullanılan fetal dopplerı evde kendim kullanıyorum. 16.Haftadan beri kalp atışını dinliyorum. Duyulur niye duyulmasın.. Beni sağlık ocağında 20 de dinlediler ilk. Onun öncesinde ben dinliyordum zaten. 🤭
Krystal ErsBegAs Her sağlık ocağında yapmıyorlar galiba ya..ben sordum 30 hafta gebe olanları duyabiliyoruz falan dediler..
ErsBegAs Esra-kk ne bileyim bizim aletimiz çok çok büyük gebeliklere uyumlu falan dedi tetanoza gidiyorum bu gün
Esra-kk ErsBegAs uzulme cnm duyulur bnce geçen 16 haftalıkken gözüm görmedi gittim doktor bı dinleyim bişey varmı dedi ozmanda duyuldu yani
beyhudeanne ErsBegAs Yengem, aile hekiminde ikiz bebeklerinin kalp atışı duyulmadı dendiği için koşa koşa doktora gitti korkudan. Bazen duyulmayabiliyor elbette, cihazlar eski veya basit.
ErsBegAs Esra-kk duyamazsa yarın hastanede soluğu alırım herhalde 😭 detaylıya kadar bekleyemem 10 nisan taaaa
Meltemanneolsun Ben 18 de gittim tetenoz için çok zor duyuldu çünkü makine çok kotu sağlık ocağında. Duyulmayacagini niye düşünüyorsun ki canım ayrıca kendinize stres yaratmayin güzel olumlu düşünün olumlu olsun 😊
Meltemanneolsun ErsBegAs içini rahatlatmissin iyi olmuş çünkü sağlık ocağındaki aletler çok kotu yani benimkini de zorla duydu baya bı gezdirdi karnimda. Ama benim içim rahattı çünkü 1 gün öncesi doktoruma gitmiştim orada kalbi gayet iyi atiyordu
2Princess1Mom ErsBegAs Onların cihazları çok eski o zaman kuzum. 🤭 Çünkü artık çok minik bir bebek değil duyulması lazım
ErsBegAs @LadyX ben dayanamadım dokyora gittim yine 🤣 aslan pars bize yüzünü gösterdi bu gün ve evet Aslan Pars çünkü pipisini 4 boyutluda gördük hahahaha
LadyX ErsBegAs yaaaa ne iyi yapmışsın 😍 ben gitmedim hala canım detaylıya kadar da gitmeyeceğim sanırım 🤭 ayyyyy senin bebiş nett erkek zaten en başından beri 🦁 bakalım benimki ne olacakk