Busraa199 Kizlar 30+4 günlük hamileyim, şu bir haftadır aşırı bir boğaz ağrım var. Yutkunamıyorum hatta uyku bile uyuyamıyorum ne yapmam gerekiyo nasil geçer, lütfen yardım edinnn 🥹🌸
ShutUp Busraa199 ben 25. Haftadan itibaren doğuma kadar çektim gerçekten çok kötü bir şey ve ne yaptıysam geçmedi sadece bir tek sıcak suya limon sıkıp içmek rahatlatıyordu :(
Minus Busraa199 doktora gitseniz daha iyi olur. Bende de olmuştu ilaç kullanmak zorunda kaldım. İlerlemişti epey çünkü
Tini_minii Busraa199 benim de şuan boğazlarım kötü gede kuruyor şuan 25+3 hamileyim bir diş sarımsağı küçük küçük doğruyorum içine biraz bal bir kaç damla limon sıkıyorum bekletmeden suyla yutuyorum her akşam belki size de iyi gelir
Busraa199 ShutUp Evet gerçekten çok zor 🥹 bende ne yaptıysam geçmedi hastaneye gitsem ilaç veremedikleri için sürekli serum takıp gönderiyolar bende gitmek istemiyorum
Busraa199 Minus Kendi doktorum ilaç kullanamazsın dediği için bende kendi imkanlarımla geçirmek istedim aslında, gitmekte fayda var çok tercih ederim🌸
Minus Busraa199 doktor gebe olduğunuz için ona uygun ilaç veriyor zaten. Ben sıtmalanmaya başlamıştım artık. Parol takmışlardı fayda etmemişti. Daha fazla ilerlemeden önüne geçmiş olursunuz🌺
Busraa199 Tini_minii Sarımsak tüketemiyorum ama başka bu durumda olup gören olursa onada bir fikir olur yinede teşekkür ederim 🌸