Sydaaslan Perınotolojıden muayene olanlar alttan da muayene yapıyolar mı orada sonucu doktor soyluyomu ve yoksa tekrar kadın dogumcuya göturmek gerekıyomu hanımlar bırde ıkılıde problem olduğu ıcın gıdecegım herseyıyle sonuç almıs olur muyum
Shnkh Sydaaslan ben perinatolojiye iki kere girdim karnımdan baktılar alttan muayene olmadı bizde o gerekli herşeyi söyledi sonra kendi doktoruma gidince rapor gibi bişey verdi doktorum orda da bilgi verildi
Nilayy95 Sydaaslan yani tarama testleri veya detaylı için gidecekseniz alttan muayene yapmadı. Yani hamileliğimin ilk haftasında kese ve bebek için yapıldı bana alttan muayene. Sonrasında hiç olmadı .
OzgeArn Sydaaslan Ben zeynepkamil‘e gittiğimde ikili tarama testi için perinatolojiden randevu almıştım bebeğin mide kapakçığını göremedikleri için alttan bakmışlardı
myangelson Sydaaslan alttan muayene pek yapılmaz. Rahim ağzı ile bir sıkıntı görürse kısalık gibi, farklı sıkıntılar gibi onun için bakarlar genelde
Nesrnn Genelde karından bakıyorlar ama aksı bır durum veya bakılması gereken bırsey varsa alttan da bakabılıyorlar normal tarama testi ıcın sadece karından ultrason oluyor
Elifmehmetemin Sydaaslan kızım ve oğlumda doğuma kadar gittim perinatolojiye riskli gebelikdi ilk bebeğimi kaybettim için alttan hep muayene etti ama şuan 4.cu gebeliğim bunu karnımdan baktılar hep ve şuan da serklajliyim
queenanne1 Sydaaslan 2 kez gittim ikisindede alttan muayene olmadı inşallah sizinde istediğiniz gibi geçer güzel haberler alırsınız🌸
Sydaaslan queenanne1 çok sağolun inşallah en azından aklıma gelmez ıcım rahat olur rabbım kınseyı evladıyla sınamasın
Elifmehmetemin Sydaaslan Rahim ağzına dikiş atılıyor canım düşük olmasın diye serklaj o bı daha doğuma yakın alınıyor dikişler
Gulsahs Ben perinatolojiye gittiğimde ilk karından bakıldı bebek posizyon vermediği için beyin kısmını göremedi ve alttan muayene oldu size sonuçları verip siz kendi doktorunuza göstereceksiniz