Silayuksel bi kadın doğum doktoruna danışın benim doktorum bana danışmadan başka doktorların verdiği ilaçları kullanma diyor hep. Onun dışında benim d vitaminim çok düşük diye erken başlatmıştı ona ama normalde 12. Haftadan sonra başlanıyormuş. Aynı şekilde demir ilacına da en erken 12. Hafta itibariyle başlıyoruz demişti. Belki değerleriniz çok düşüktür aile hekimi o yüzden yazmıştır ama kadın Doğumcunun haberi olsa daha iyi olur. Şuan folik asit kullanmanız lazım ama folbiolu kadın doğum doktorları özellikle önermiyor almamız gerekenden daha yüksek miktarda folik asit içeriyormuş ama devletin karşıladığı tek o olduğu için aile hekimleri onu yazıyormuş. Ben de beta takibi yaparken aile hekimi devletin karşıladığı pek iyi değil diyerek folidoce yazmıştı daha sonra da hem devlette hem özelde gittiğim kadın doğum doktoru hangi folik asiti kullanıyorsun folbiol değil demi diye özellikle sormuşlardı. O yüzden kadın doğum doktoruna danışıp ona göre kullanmanız daha iyi olur diye düşünüyorum.