Buketba minegkaya 28 yaşındayım ben de ilk bebeğime gebeyim öncelikle kendimle ilgili bir kitap okudum Annelik Yolculuğunda Beslenme-Müge Özyurt daha sonra Bedenim Değişiyor Bebeğim Büyüyor-Dr Kağan Kocatepe kitaplarını okudum şimdi başka Kitaplar aldım Bebeğimle Oynuyorum-Sinem Özen Canbolat bi de Bebek Rehberi İlk Bir Yıl- Dr Görkem Astarcıoğlu size de tavsiye niteliğinde olsun 😇
EsilaMiracAyazEren_Moms minegkaya kitap konusunda fikir veremem ama “BEBEKLER” diye bir belgesel var izlemeni tavsiye ederim
gezentianne minegkaya Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler Mahallenin En Mutlu Bebeği Güvenli Bağlanma youtube da iss adem güneşin pedagoji okulu kanalı
Sais minegkaya ı bebekler ne ister kitabını okumanızı tavsiye ederim yazarı çocuk doktoru elif pınar çakır . çok güzel anlatımı çok faydalı bilgiler var.
Anneyimmmben minegkaya doğan Cüceloğlunun geliştiren anne baba , var mısın , başarıya götüren aile kitaplarını öneririm çok samimi bir dil kullanılmış ve bu yazarı eminim biliyorsunuzdur aynı zamanda psikolog🌸🪻 Allah rahmet eylesin