Girlinthesun Kızlar regl oldum ben de 🥹 Prodoctora da asla güven olmuyormuşşş @Birbebisannesi @sutlukahve_ @Meridaily
Birbebisannesi Girlinthesun sende hoş geldin aramıza. Dün lekelenmem vardı bugün oldum. Senin bana dediğin gibi en azından başladı sonraki süreçte güzel değerlendirirz 🥰🤩
Meridaily Girlinthesun yaaa 😔 prodoctor da elendi desene kuzum😔 bir sonraki aya hazırlanacagız inşallah üzme kendini ❤️
Girlinthesun sutlukahve_ öyle gerçekten canım valla şuan sevindim en azından 5-6 gün gecikme olup da yine aynı döngüye girmektense şimdi adet oldum bitince tekrar denemeye başlarım
Elif_49 @Nurellaaaaaaa1212 nasıl yani regliden 6 gün önce test yaptınız bir kaç saat sonra ince çizgi çıkınca hamile oldugunuz mu kesinleşti 🌸Ben de de bu durum var sizi etiketlersem bakar mısınız bide 5 günlük gecikme var yalnız belirti vs hiç hiç yok
Girlinthesun sutlukahve_ inşallah senin hamilelik olur canım yoksa da tez vakitte adet ol da belirsizlik gitsin
sutlukahve_ Girlinthesun valla ben şuan elimdeki son testi yaptım kıl gibi bişey var ama güvenmiyorum 1 hafta test fln yapmam daha
Birbebisannesi sutlukahve_ 1 hafta çok uzun ama. Öylr bir şey cıktıysa bence bir kaç güne yenile zaten koyulasır
papatyaolsun Prodoctor uzun zamandır yalancı pozitiflik veriyor zaten forumda çoğu kişi de yazdı bunu zamanında. Ben de yaşadım. Alınmasın daha iyi
sutlukahve_ Birbebisannesi yok yapmiycam artık valla yoruldum yap yap varmı yok mu belli değil iyice gerildim regl olsam bu kadar olmazdı ya