Mamiko_2020 Testiniz görseli var mı acaba merak ettim çizgileri 😊anında mı çıktı her ikisinde de acaba
Girlinthesun Mamiko_2020 ![https://mutluresim.com/images/2025/03/20/18C0ez.jpeg] bu şekilde prodoctor her ikisi de ☺️ hayır 3-4 saat sonra böyleydi ama kurumaymış 😬
Birbebisannesi sutlukahve_ düne kadar tüm belirtiler vardı bugün bat günü diyemi hepsi gitti kız. Kasıklarda ağrı yok. Gögüs ucu hassasiyetimde çoook az . anlamadım inş regl olmam . Ek olarak dün gece sivilcelendim. Çene kısmında 5 tane birde cıkmıs 😄😄
Nurellaaaaaaa1212 Girlinthesun canım kaç gün var bata ben 6 gün kala bi kaç saat sonra cıkan incecik çizgiyle öğrendim
mmedinestlms Girlinthesun ben 3 gebeliği mi de hep hissederek anladım Rabbim gönlüne göre nasip etsin
Girlinthesun Mamiko_2020 valla ben var gibi hissediyorum nedense içimde öyle bir his var bakalım pazara kadar bekleyip tekrar test yapacağım
superstar_00 Girlinthesun Hayır güvenilir değil ben yaklaşık 5 tane yaptım maalesef beşinde de ikinci çizgi çıktı ve sonuç negatif.
Girlinthesun Nurellaaaaaaa1212 bu test 2 gün kala yapıldı canım ama bugün sabah awox yaptım aslaaa hiç bir şey yok ama adet de olmadım
Meridaily Girlinthesun ay kuzumm okudum yazdıklarını prodoctor bende de kuruma çıkarmıştı bir kere 🥺 ama çoğunda da yoktu kuruma o da güvenilir test aslında. anında çıkarsa çıkıyor onda ya ama enn güvenılır bence awox. Bekle bakalım gecikince kan ver 😍