Elif_49 4 gün geciktim şüphelendim gebelikten 🌸yalnız hiçbir belirim yok kasik bel ağrısı bulantı gibi Bilemedim Hiç belirti olmadan hamile kalan var mı
Nrbn0105 Elif_49 benim de pazar günü olmam gerekiyordu gebeliğimi öncesinde öğrendim, ama bende de hiç belirti yok 🌸
annesininincitanesi Elif_49 Ben de belirtisiz öğrendim sadece gecikmeyle test yaptım. Mutlaka test yap canım hayırlı olsun şimdiden sonuç ne çıkarsa 💓
Mtt34 Elif_49 ben şuan 7 haftalığım daha öyle belirti yaşamadım herkesde her belirti olmaz her hamilelik farklıdır bunu doktoruma sordum herkes de mide bulantısı ve göğüs hassiyeti olmaz kimi kolay geçiriyor dedi
Elif_49 6 aylık kızım var onda belirtiler vardı bariz Yarın hastaneye gidip test vericem zaten 🙏işte merak
Nrbn0105 Elif_49 ben adetime 2 gün kala test yaptım silik çizgiyle öğrendim sonra kan verdim pozitif çıktı, içime doğdu diyebilirim 🙈 göğüslerde hassasiyet var ama benim regl öncesinde de oluyordu hep
Silayuksel Elif_49 predoctor erken gebelik testi Ama ben artimad kaset testle ögrendim kimse de onu beğenmiyor
Elif_49 @Buseninsureci gerçekten mi Allah bağışlasın Sağlıcakla alın kucaginiza inşallah 🌸 Yaa şimdi daha bı şey oldum teşekkürler 🌼
Elif_49 @Nrbn0105 1 saattir falan gogsum de ağrı basladi şuan sızlıyor böyle bilemedim Hayırlısı olsun 🌸 teşekkürler
Elif_49 @Shdjdjsjxj evet haklısınız Ben de olsam şüphelenirdim Allah gönlünüze göre versin inşallah Ben olduğunu düşünmüyorum ama yinede ister istemez işte🌸