Deniz88 Canım adetlerin düzenli mi? Geç döllenme şöyle korkutucu geliyor normalde reglin başından hesapladıkları için haftandan geride olabiliyorsun bu da ilk başlarda kalp atışının geç duyulması bebeğin geç görülmesi gibi bir Sürü farka sebep oluyor. Normal kabul edilen 28 günde bir adet senin 14. Gün yumurtlaman ama her kadın aynı değil. Yumurta tembelliği olan var geç yumurtlayan var. 28 günde bir illa adet olacak diye bir şey Yok yani. Bebekler ileride o farkı çok çabuk kapatıyorlar merak etme. Yeter ki sağlıklı olsun. Benim de geç döllenme idi ben biliyordum çünkü test ile takip ettim 19. Gün yumurtladım. Hep ultrasonda 4 gün geriden geliyordu. Doktor adet tarihimle oynamadı mesela 4 gün çok bir şey değil dedi ama şimdi 4 günü kapadı haftasıyla ultrasonu uyumlu. Merak etme sağlıklı bebek geç döllensin erken döllensin hayatına devam eder:) o telaşlar da hiç geçmiyor ben sana diyim :) içini ferah tut. Müdahale edemediğin şeyler için bebişini üzme ona güzel huzurlu bir ortam yarat :))