Rafaelli kızlar merhaba, 35haftamdayım karnım son 2 gundur cok sert buda benı rahatsız ediyor, bu durumda olan varmı ? en cokda geceleri zorlanıyorum
babyandmomy__ Rafaelli benim de son birkaç gündür oluyor özellikle dün çok aşırıydı öncekiler hemen olup geçerdi bu defa daha uzun sürdü duş alınca rahatladım bende yarın 35 haftalık oluyorum tam
Aysgl_58 Rafaelli ben de bugün tam 35 haftadayım. Bu durumu 1 haftadır yaşıyorum. Dediğin gibi geceleri daha çok. Üstte kalsın bari ben de bakayım
Sumeyye1212 Rafaelli bende 35. Haftamdayım son günlerde arttı baya yürürken veya sırt üstü uzanırken çok sertleşiyor doktor magnezyum verdi ama 37. Haftaya girince bırak dedi pek faydası da olmadı
ArasMom__ Rafaelli benimkide sertleşince artık normalden dahada sert oluyor nefesim kesiliyor resmen sanırım bebek büyüğü için
Rafaelli babyandmomy__ aynen bendede olub gecerdı hemen , ama artık 3 gundur boyle, acaba dogumun yaklaştıgı belirtisimi?
babyandmomy__ Rafaelli vücut kendini hazırlıyor ondan oluyormuş haftaya kontrolüm var soracağım yine de