Sumbgdy znuro hangi devletti acaba ben de aynı deneyimi bağcılar devlette yaşamıştım maalesef, sadece kan uyuşmazlığı iğnesi için gitmiştim normalde gop medical park takipliyim. Esenler kadın doğum hastanesini deneyebilirsiniz ben doğumhanesini de gezmiştim herkes çok ilgili ve tertemizdi eğer devlet düşünüyorsanız
znuro Sumbgdy Bende başından beri esenler kadın doğuma gidiyorum ordan takipliydim sadcee bebeğin gelisiminde biraz gerilik vardı haftasına göre iki hafta geride . Bana dedilerki bir egitiim araştırma hastanesine görün banada en yakın olan Sultangazi Haseki eğitim ve araştırma hastanesiydi eşimle gittik keşke gitmeseydik benim için çok büyük bir tramva oldu bırakın doğumu muayene bile olmak artık bana yük olarak geliyor çok kötü davrandılar Allah sorsun hesabını . Sizde dikkat edin böyle yerlere lütfen gitmesin kimse burdan duyuralim
nur233 znuro Özel Ensar hastanesi muayene 1000 sezeryan doğum 28 bin diğer doğumların fiyatını bilmiyorum 2 kere acile giriş yaptım muayene için Esenler Medipol Op.Dr muayene fiyatı 1800 dü sezaryen doğum 27. Bin dendi bize
Smr28 Bende arada medigol sultan hastanesine gidiyorm muane 1100 tl idi sanırm doğumda 23 bin dediler pahalı aslında bilyorm devlettede doğum yapmak istemiyorm oraya giderm galiba doğuma.
znuro Smr28 ya yine söylediğiniz tutar kabul edilebilir bir fiyat fakat ben hastaneyi araştırdığımda çok şikayet çıkıyor yinede bir araştırın sizde mağdur olmayın fiyat güzel . 🫶🌸
Sngl25 Smr28 merhabalar, hastaneden ve doktorunuzdan memnun musunuz? Fiyatı çok uygun evet ama bana pek güven veren bir hastane gibi gelmedi. Çok yakın bana eğer beğendidyseniz bende düşünebilirim.
2baby1cat znuro beykent üniversite hastanesi Hatice hanım 1500 tl muayene ücreti, normal doğum 40 bin, zorunlu Sezeryan 45 bin
znuro 2baby1cat fiyatlar bir bana mı yüksek geliyor anlamıyorum ne bu fiyatlar alt üstü bir doğum tamam tabikide verilen hizmetin kalitesi çok önemli hak veriyorum ama bu kadar da yüksek olmalı mı emin değilim,😔🙏
Serrasmsk znuro gop yeni yuzyil sadece normal doğum 45.000 normal doğum paket 60.000 muayene de 1700 testlerin önemli olanlarini orda gerisini hastanede yaptırdım devlette
znuro Nisa58Sivas evet şikayette bulundum ama malesef bu konuda da hicbirsey yapılmayacak biliyorum sistem böyle işliyor ne yazikki zaten korkuları olsa bunları yapmazlardi Allah’a havale ettim allahindan bulsunlar 🙏🫶
2baby1cat znuro kesinlikle fiyatlar çok yüksek. Bazen diyorum ki, bu kadar parayı doğum için vereceğime çocuğumun ihtiyaçlarını alırım diye düşünüyorum. Ama devlette de odaların 2 kişilik olması, yanımda eşimin kalamaması çok büyük eksi benim için.
Rabiul znuro maalesef ben geçen sene temmuz ayında doğum yaptım kendi Dr 32 bin fln dı Dr ve hastene dahil Dr kendi kliniği var çünkü
Smr28 znuro aslında hastaneden yana sıkıntı çeken olmuş ama iyidir diyende var bilmiyorm ne yapacağımı ben ilk doğumumu bir özelde yaptım ve bebeği küveze koydular sonra o hastane çete çıkmıştı ztn başımdan böyle olaylar geçti eşimde özelde doğurmamı istemiyor masrafından dolayı