miavgunlugu Erken gebelik testi pozitif kan negatif. SAT 27 OCAK. OVULASYONDA yumurtlama günü 17 şubat çatlama 18 şubattı. hala adet olmadım. Test bir kaç tane yaptım hep böyle çıktı anında, onun için kan verdim negatif Kızlar lütfen sadece bilgisi olanlar yazsın hamile miyimdir geç döllenme vs gibi şeyler okuyorum. Bilgisi olanlar deneyimi olanlar yazabilir mi?
Deletedmom_247 miavgunlugu testlerden kaynaklı yalancı pozitif olmuş. Şuan tüm testlerde bu var maalesef. Benimde başıma geldi. olsaydı kanda çıkardı canım,tavsiyem sadece awox marka ile yapman o hiç yalancı pozitif vermiyor
mucizemom8 miavgunlugu benim de dört erken bir ksset test yaptım erken testler bariz pozitif kaset çok silik çıktı ama kan verdim negetif çıktı bende hala adet olmadım galiba test kaynaklı olabilir ya da iki gün sonra tekrar bir kan verin
miavgunlugu sutlukahve_ prodoctor daha once bir 10 gün olmuş olabilir sorduğumda çok silikti ama şuan daha belirgin,
Nisannurr miavgunlugu 10 gün önce çok silik bile olsa şuan net belli olması lazımdı. Testin bozuk gibi. Prodoctor 5 üstü hcg ti algılıyor ve silik çizgi çıkardığında bile çizgi pembe oluyor. Senim testin bozuk
miavgunlugu Deletedmom_247 ben 27 ocakta regl oldum 27 şubatta da regl beklıyordum. Ama ovulasyonla pik 17 şubat çatlama 18 şubat bence geç yumurtladım tarihlere göre ve 27 şubatta da regl gelmedi. Ama pik günleri değerlendirdim. Bu yüzden soruyorum bu kadar sure beklediğim için neden gecikti diye gebelik olabilir mi diye, silik görünce 12 martta kan verdim 0.100 çıktı negatif ama testler silik veriyor hala , bel ağrım var bazen kasığımda batma oluyor
mlsorhn miavgunlugu benim böyleydi sağlık ocağında beta verdm değerim iki çıktı ama hemşireler falan bi tuhaftı kan testinin yanlış olduğunu düşündüm adet günüm üc gün geçince hasateye gittim betam 900 çıktı