Me_liike Merhaba hangi hastanede detaylı ultrason çektirdiniz fiyat nedir devlet hastanesi nde detaylı ultrason bakıyorlar mi
Hayalimkizim Me_liike merhaba bugün hayat hastanesinde detaylıya gireceğim doğum paketi indirimim olacak 2845₺ ücret çıktı Extra
Ozgekiz Me_liike devlet Hastanesi’nde detaylı ultrason sırasına çok çok önce girmek gerekiyor, kalabalık çünkü malum… Ben ilk gebeligimde ultramedde çektirmistim, fsmde. Bu gebeliğimde de doktorum neresi derse orası olacak 😊
edacnr96 Me_liike Doruk Nilüfer’de yaptırdım. 4500dü, çok memnun kaldım doktordan ilgili alakalı herşeyini anlatarak yaptı ultrasonu.
Me_liike Hayalimkizim ben sordum 5650dedi neye göre fiyat veriyorlar doktorunuz kim orada mi kadın doğum doktorunuz
Hayalimkizim MerveNur- ben aralık ayında yaptırdım tüp bağlatma dahil 9 muane tetkiklerde %15 indirim ve sezeryan doğum 45.500₺ ödemiştim
Rumeysaozcann MerveNur- ben 26 bin liralık ekonomi paketi aldım aralıkta detaylıyı üniversite de yaptırdım
MerveNur- Rumeysaozcann hiç üniversitedeki doktorlara göründünüz mü onun dışında orda sistem nasıl acaba ben burada yeniyim de. Bir de detaylı kimleydi memnun kaldınız mı
Me_liike Rumeysaozcann Uludağ üniversitesinde detaylı bakıyorlar mi kadın doğum mu bakıyor ozellerde çok pahalı ya 4 5 bin sordum hep
Rumeysaozcann MerveNur- eşim oranın işlerini yapıyor diye torpille gittim ama ben memnun kalmadım şuanki aklım olsaydı özelde yaptırırdım
Rumeysaozcann MerveNur- şevket yılmaz hastanesindeki doktorlar çok mükemmel eğer randevu alabilirsen para konusunda sıkıntı çekiyorsan hiç düşünmeden oraya git derim
MerveNur- Rumeysaozcann orayı hiç sevmiyorum ben çok kalabalık çocuğum için çok uğraştırdı lar beni defalarca gittim takip yapıldı doktorun yüzünü bi kere göremedik uzattıkça uzattılar süreci bi daha da oraya gitmedim
gamzekck Rumeysaozcann cidden mi randevu alıp gittiğimizde odada doktor değil asistanlar duruyor çünkü:(
Ozlemcyl Ben doktorumun tavsiyesiyle zafer sivri ye gittim Fsm de. Gayette memnun kaldım fiyatı çok cok iyi bicok yere gore. şuanda 3000 diye biliyorum. 15 gün önceden randevu almak gerekiyor bayağı yoğun biyer
Me_liike Ozlemcyl telefon numarası var mı googde çıkıyor mu kaç dakika bakıyorlar ben bir kaç yere sordum 4 5 binden başlıyor hep
Pnralkn0816 Me_liike bende sonomarda yaptirmistim 3 yıl önce çok güzel ilgileniyor yarım saati geçmiştir muayenesi. 2 hafta önce de arkadaşım gitti 3000 bin di sanırım fiyatı.