bkdusunenanne 32+1 iz bi haftadır felan elimi karnımın neresine koysam gelip oraya vuruyo ben burdayım diye 🥹o hareket ederken ben elimi başka yere koyuyorum bırakıp geliyo benim elime vuruyo bazen babasına da yapıyo🥲
Balbebek012 bkdusunenanne 34 haftalık olduk bebiş göbeğime dayamış poposunu kafasına göre bana vurup duruyor çıksın bir o ayakları elleri tek tek öpeceğim ❣️
Deleted33000 bkdusunenanne benimki de ben hariç herkesten kaçıyor sanki abisi ablası elini tam kimildarken karnıma koyuyor bizim minik hemen duruyor geçen eşim de elini koydu karnıma bebek kimildayinca eşim korktu zavallı ondan sonra yatarken sarilmiyor bile bana😂😂😂😂
bkdusunenanne Sevgilimmmmmmm bu konuda dün sizin posta yazmıştım. Evet oldu korkmayın 26 27 de olmuştu sanırım bi kaç gün sürüp geçiyo hiç hareket etmezse sıkıntı yapın
Esraa00 Sevgilimmmmmmm ben yürürken hissetmiyorum çoğunlukla oturunca bazen hissediyorum,uzanınca hissediyorum tam anlamıyla Bence normal 27+1 benim de doktorum ilerledikçe tam hissedersin demişti
4147 Sevgilimmmmmmm o dönemlerde düzenli hareket olmuyor korkutmayın kendinizi düzenli hareket daha çok 32den sonra bekleniyor
Sevgilimmmmmmm 4147 25. haftadan beri düzenli hissederdim hareketleriyle uyandırdım birden böyle olunca korktum