Cesie imcakir ne güzel aynı haftamızda 🥰 benim tüp bebek ile oldu . Tüplerimi aldırmam gerekiyordu o yüzden normal yolla yapamadık Allah isteyen herkese nasip etsin pozitif gördüğümden beri hep bunu söylüyorum 🙏🏽
imcakir Cesie ay evet hayırlısıyla alırız kucağımıza inşallah 🤲🏻 benimde bir kürtajım var kalp durması sebebiyle .. sonrasında kendiliğinden oldu ☺️🤲🏻🌸
ikibebelianne-M Cesie o vücudunuzun hizli hormon değişikliğine karsi direnciyle alakalı bir durum kiz erkek farketmiyor oglumda sabahlari bulanti ve kusmam olurdu gecerdi kizima hamileyim aksamlari bulantim oldu 14.haftaya kadar
KubraKcc Cesie 4ncü haftada başlayan bulantılarım 18nci haftada şükür ki son buldu ve sonuç erkek bebiş 😂 tamamen bünyeyle alakalı bencede
Cesie imcakir yaa Allah’ın işi işte bak şimdide ikizin olcak 💜yarın fetalDNA günüm cinsiyetlerini çok merak ediyorum 🥹🙈
bebegimm1633 Cesie İlk hamileliğim,bebeğim erkek 5. Ayıma kadar her gün günde 2-3 kez kustum su içsem kusuyordum. 5. Ayda bıçak gibi kesildi kusmalarım.
imcakir Cesie aynen öyle çok şükür 🤲🏻 merakla bekliyorum sonucunu ☺️benimde bugün 4. Günüm inşallah sağlıklı sonuçlar gelir bende sabırsızım
Bsrabzkrt Cesie valla hiç alakası yok 4 aylık hamileyim ilk 3 sürekli kustum kesin kız dedim bir gittim erkek miş 18. Haftama girdim hala midem bulanıyor 😀😀
Cesie Bsrabzkrt hurafelere inanmamam gerektiğini bugün daha iyi anladım 😂 sağlıkla gelsin bebişiniz 🌸
busrademirerol Cesie ben ilk gebeliğim hiçbir şeye kulak asmddım hani böyle etkilenmiş olmıyım diye, inanılmaz kustum 4.5 aya kadar sonra kesildi kusmam ama iyi de kilo aldım 🤣 kızım olacak suan 30 haftaya giriyoruz
Gtopcucan Cesie böyle şeylerle hiç ilgisi yok inanın hepsi hurafe benim erkek bulantıdan ölüyordum ne kadar kız çocuk belirtisi hurafesi varsa hepsini yaşadım :))