Cesie user876544926 ayyy inşallah bi avazda doğurursun canım bebişini sağlıklı uzun ömürleri olsun🥰🥰🥰💜💜💜🌸🌸🌸
Esum48 Cesie gervekten cok baska oglu olan arkadaslarim ogullariyla ilgili biseyler anlatiyo o kadar ilgimo cekmiyoki😂 eve geliyoz diyoruz bozim cocugun aglamasi bilw guzel onlar eeeeğğ diye birden bagirarak agliyo cirkin cirkin diyoruz😂😂😂
Borttee Annem çift yumurta bir kiz bir erkek doğurdu bizi hiç bulantım olmadı diyor .ben kıza hamileyim 5 aya kadar kustum
5_erkek_annesi Cesie 5 ci oğluma hamileyim aralarında hiç kusmadığımda oldu çok kustuğum da oldu cinsiyet ile alâkası yok olsaydı 5 ide birbirinden farklıydı kızım olurdu ehehehe 😂
Deleted33000 Cesie cinsiyetle hiç alakası yok canım benim bı oğlum bı kızım var şimdi tekrar erkek bebek bekliyorum 24+6 dayım ama hala her sabah kusarim bulantilarim geçmedi kızda da böyleydi erkekte de böyleydi kısaca ben böyleyim 😂😂😂😂
halitefe Cesie ya kesinlikle yanlış oğlumda aralıksız her gün defalarca kusardım ve 8 ay devam etti tam tersi koz çocuğunda bence daha az bulantı oluyor
gezentianne Cesie İki gebeliğimde de bulantı kusma yaşamadım.İlki erkek şimdi kız.Kızımda biraz öğürmem oldu
gokcekocyigiit Cesie 3.kızım 29 haftalık hamileyim ve bir gün bile bulantı olmadı, diğer kızlarda mahvoldum, arkadaşım da 32 haftalık hamile oğlu olacak ve aylarca bulantı yaşadı, cinsiyet ile alakası hiç yok tamamen hormonal 😄
Parinas ikincibezelyeayak benim ilki erkekti hiç bulantım olmadı ikinci kız oldu 16 haftaya kadar bulantı çektim. Üçüncü yine erkek hatta sağlık ocağındaki doktor bile bulantın varsa kızdır sende kızlarda bulanıyor demekki demişti ama sonuç erkek 14 haftaya kadar bulantım oldu malesef. Gerçi o kadar kız gibiydi ki hala erkek oluşuna inanamıyorum 😀
ikincibezelyeayak Parinas Benim gibi ilerlemıs evet Benımde sizin gibi 2. Kız çok bulandım. Ve bulanınca kız düşünmeniz coook normal . Ama her kadının her gebeliği de farklı oluyor . Tabi yinede diğer kadın gebelikleriyle karşılaştırmaktan daha doğru, kendı gebeliğimizle karşılaştırmak . daha yüksek oranda doğru sonuç verir ben böyle düşünüyorum. Sağlıkla gelsin 2. Oğlunuz 🐣
Esseraa22 @Cesie 2 kızım var iksindede hiçbir belirtim olmadı kusma falan hicbirsey bu 3.gebeligim kusma falan ne varsa herşeyi yaşadım bakalım haftaya öğreneceğiz cinsiyetini
Bglmmrn Cesie oğlumda hiç hamile olduğumun farkında bile değildim çok rahat geçti ama 2 arkadaşımda erkek olmasına rağmen 9 ay mide bulantısından mutfağa giremedi
ikincibezelyeayak Cesie Evet tamamen hormonal ama kendı gebelik karşılaştırmanızda daha doğru sonuç çıkıyor. Genel erkek kız gebeliği sorusunu herkese sormuşsunuz ya ondan öyle dedim . Örnekte dedıgim gibi bi bulanıyor bulanmıyor arkadaşım her kadının her gebeliği de farklı. Zaten soru işaretsiz öğrenecekmişsiniz az kalmış. Sağlıkla gelsinler ıns 🐣🐣
Edanursoylu Cesie Ablamın oğlu olacaktı 9 ay boyunca mide bulantısı yaşadı. Benim 2 kızda da hiç olmadı 🌸
Ranni Cesie herkeste farklıdır muhtemelen ama ben doğumhane de bile kustum ilkinde o kadar kötüydüm kızım oldu şimdi hiç bulantı bile yok oğlum olacak