Esahan Sezeryan dikişlerini doktor mu yoksa asistanlar mı dikiyor bilginiz var mı? Özel hastanede. Özellikle doktorun dikmesini isteyebilir miyim eğer asistanlar dikiyorsa?
Esahan Happyka Kardeşiminki o şekilde olmuştu ben tüm doktorlar mı böyle bilmiyorum öğrenmek için sormuştum. Kardeşimin yanlış dikiş sonrası bağırsaklarına yapışmıştı ve revizyon geçirmek zorunda kalmıştı.
Happyka Esahan şikayetçi olmadı mı ? Sizde sorun gittiğiniz hastaneye bunu birde o kadar para veriyoruz asisant yapacakmış da
Zehra6818 Esum48 olabilir bilmiyorum ama benim Dikişlerim de sorun olmadı. Ben memnun kalmadım zaten doktor bebeği çıkardı bastı gitti. O yüzden bu sefer bilkent şehir hastanesinde doğum yapmayı planlıyorum. Baştan beri orası takip ediyor.
Esum48 Zehra6818 benim arkadasim baska bi hastanede dogurdu cocugu yogun bakima aldilar ilgilenmediler hatta bu cocuk ölür dediler ordakielrden biri de cocugunuzu burdan goturun demis bilkente sevk etmisler. O kadar memnun kaldi ki ordan doktor birebir ilgileniyormus hangi cocuk neyden dolayi kaliyor biliyor surekli bilgi veriyormus ve cocugunun abartilcak kadar bir durumu olmadigini soylemis baya ilgilenmis 🤗
Zehra6818 Esum48 doğrudur, özel hastane benim için pişmanlık. Memnun olan insanlar vardır ama ben memnun kalmadım. Bilkent ten şu an memnunum, gebe okuluna gittiğim için ayrıca ilgililer. Allah devlete zeval vermesin 🤲
deletedmom43191 Esahan doktor diker ama eğitim ve araştırma hastanesinde asistanlara yaptırıyorlar öğrensinler diye