Muhammedmomss Kızlar internette görüyorum 3 aylık bebeğim sesli gülemye başladı diyenler var benimki 3 buçuk oldu hala sesli gülmüyo normalmi 2 aylıktan beri bize gülümsüyo konuşuyo ama sesli kahkaha yok daha korktum
Elsa57- Muhammedmomss her bebeğin gelişimi farklıdır otizmden falan mı korkuyorsunuz onun anlasilmasilasi şuan çok erken ama bebeğinize biraz zaman verin bir günde bile cok gelişim gösteriyorlar benim bebeğim 6.aya girdiği güm dönmeye başladı misal öncesinde deneme bile yapmazdı 🥰
Kubra6694 Muhammedmomss Benim kızım 4.5 aylık daha yeni yeni sesli gülmeye başladı bunlara takılmayın lütfen çocuk gelişimi farklıdır. Önemli olan kasları başını tutması, ayakları ile vurması, oyuncak tutması vs.
Muhammedmomss Elsa57- yok oyizmden korkmak değilde nebiliyim internette insanlar utanmasa 1 aylıkken konuştu dicekler 😄🤣
Nutella- Her bebeğin gelişimi farklıdır bebeğinizi başka bebeklerle kıyaslamayın bu sizin de psikolojinizi bozar çok büyük değişkenler olmadığı sürece içinizi ferah tutun
Muhammedmomss Kubra6694 kafasını kaldırabiliyor aktif bir çocuk ellerine ayaklarını hareket ettirebiliyor ama oyuncak da tutamıyor daha Ama üstünü başını mesela tutabiliyor
Kubra6694 Muhammedmomss maşallah gayet iyi oyuncak tutma 4 den sonra ilerliyor her şey yolunda bence gülmesi vs hepsi oluyor geriden gelen bir şey değil. Benim kızım hep çatık kaşlı baktığı için gulmesine hiç takılmadim.😅