1begonya Varsa kaç ayda sonuç aldınız? Değerler düzeldi mi ve hamilelik oluştu mu? Kızlar yemin ederim bugün her zamankinden daha kötüyüm, moralim çok kötü sanki hiç çocuğumuz olmicak gibi hissediyorum bu durum beni mahvediyor. Nolur tecrübelerinizi yazın 🥺🥺
Aykut 1begonya yüzde kaç çıktı değeri benim eşimdede az bulunmuştu bize kabak çekirdeği ve keçi boynuzunu dalından toplanmış şekilde tüketin demişti doktor eşim o şekilde ikisini bol bol tüketti ve 5 ay sonrasında güzeldi şuan hayırlısı ile ikinci oğlumuzu kucağımıza alacağız inşallah rabbim sizede bu anları yaşatır üzülmeyin araştırın neler iyi gelir başka doktorunuza sorun iyi gelenleri ama keçi boynuzu çok iyi geliyor emin olun buna inşallah hamilelik hsbetinizide okuruz burda 🤲🤲
fehuvenus 1begonya benim eşimin daha düşüktü, ileri hızlı %2 yavaş hareketli %40 çıktı ama hamile kaldım. Sperm sayısı da önemli burda 5milyon spermin %7 si ile 200milyon spermin %7 si aynı değil. O yüzden sperm sayısı yüksekse korkmayın.. Ayrıca takviyelerle 3 ayda düzeliyor. Hatta spermde en kolay düzelen fonksiyon hızdır
1begonya Aykut İleri hareket%7 yerinde hareketli%1 hareketsizlik%92 😟 keçiboynuzu özü arı sütlü propolis macunu ve kuvvet macunu kullanıyor içinde 10 çeşit bitki var Doktor’un verdiği takviyeyi de kullanıyor nşallah işe yarar Rabbim nasip etsin bize ve olmayan herkese. O kadar üzülüyorum ki anlatamam
Aykut 1begonya keçi boynuzu kendi katı halı ilede yesin inşallah üzülmeyin sizde inşallah güzel haberler alırsınız 🤲
1begonya mrp2023 evet ilk defa verdi be tahmin ediyordum hızda falan sorun olduğunu korktuğum başıma geldi
1begonya fehuvenus Toplam 74 milyon çıkmış ama afedersiniz ilişkide olduğu miktarda boşalma olmamış sizce bunun sayıda ve hızda etkisi var mıdır? Hani dahaa fazla sperm yada hız vardır ama az miktarda sperm örneği olduğu için sonucu etkilemiş olabilir mi azda olsa?
1begonya Mevsim5 Verdi carniact duo adında ama sanki düzelmicek gibi his kapladı içimi o yüzden çok üzülüyorum
fehuvenus 1begonya bu konuyla ilgili bilgim yok ama bence kesinlikle etkiliyodur. Benim eşim de sperm testinin stresli olduğunu rahat bir ortam olmadığını söyledi. Sizin yüzdeye göre hesapladığımızda yaklaşık 5milyon hareketli sperm varmış zaten döllenme için yeterli bir sayı. Takviyelerle daha da iyi olur inşallah
Mevsim5 1begonya benim eşimde hız ve hareketlilikte bir problem yoktu ama morfolojisi bozuktu. Vitamin verdi 3 ay kullan sonra yine gel dedi. 3 ayın bitmesine yakın hamile kaldım. Bence hemen negatife düşmeyin ilaçlar pek çok kişide işe yaramış
1begonya fehuvenus Teşekkür ederim canım yorumun çok iyi geldi inşallah dediğin gibi takviyelerle bir an önce düzelir 🥰 Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah