Pinaraydin_2969 Merhaba hanımlar. Ben 10 Mart’ta adet olmayı bekledim ama olmadım. Hamile de değilim henüz geçen hafta test yapmıştım negatif çıktı. Aranızda boule bir durum yaşayan var mı
Ada25052025 Pinaraydin_2969 benimde öyle canım hamilelik yok ama regl geciktii Doktorum duphaston kullan sabah aksam, adet gelirse kesersin gelmezse 10 gün kullan bırak bitince 2-3 gün sonra gelir dedi
Meltemyk Pinaraydin_2969 evet ben varım benimde 9 marta adet olmam lazımdı bi gün gecikmeyle lan verdim negatif bugün lan verdim pozitifti bi test alıp önce evde deneyebilirsiniz
Zumra-nur46p Pinaraydin_2969 canım eğer hamileysen geç döllenme olmuş olabilir biraz daha bekle test yapmak için kan tahlili ver çünkü idrara geç düşüyor
Fatma-asar Bende bunu geçen ay yaşamıştım 8 gün gecikmiştim stresten sanırım ama bu ay gebe kaldım kendi kendimi motive ettim herşey Allah’tandır hayırlısı neyse o zaman olur diyerek strese sokmadım kendimi.
ikincianneolmayolundaa Pinaraydin_2969 bende varim 9 mart olmam lazimdi hala olmadim 2 tane test yaptim gebelik de yok bekliyoruz gelmesini
Meltemyk ikincianneolmayolundaa evet birinci gün negatif çıktı evdeki testlerde ve kanda bi hafta gecikmeden sonra evde tekrar test yapmaya karar verdim ve hepsi pozitif çıktı sonra kan verdim işte