Leylabngll ikincibezelyeayak Cimcime30 Kivircikannee nurssmom busrax_ busrax_ Der_yaa Eylul1444 etkafa kızlar hastanede bıraz ısımız vardı geldik hazır gelmısken beta vereyım dıyorum bakalım şu anda hastanedeyız ınsaAllah güzel haberler alırım
Der_yaa Leylabngll bende öyleydim bi ay boyunca hep önceden yaptım moralim bozuluyor du daha sonra akışına bıraktım oldu
Eylul1444 @Leylabngll ben çatlamadan 8 gün sonra kan verdim 1,2 çıktı 10. Gün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı şuan hergün awox yapıyorum çizgi baya belirginleşti yarın kan vericem yani çıkmasa da üzülme yeni yükseliyor olabilir :)
Leylabngll Cimcime30 insaAllah güzel sonuç alırım ya çatlama üstünden 9 gün geçti çıkar değil mı canm
Leylabngll Eylul1444 hadı bakalım bekleyelım beraber sen sabah mı verdın kanı ve çatlama üstünden kaç gün geçti senın
Eylul1444 Leylabngll benim 7 mart yumurtlamam 8 mart çatlamamdı 12 gün oluyor bugün 2 gündür awoxta silik çizgi görüyorum bugün bir tık daha koyu olunca gaza geldim gittim özele 10:45 te kan verdim acilden daha çıkmadı 🤗 Sizin çıktı mı