- Düzenlendi
Kızlar selam.
Pcosluyum. Sat 12 şubat. Genelde 1 hafta 10 gün gecikir adetim. 13 martta kan verdim beta 9 çıktı. 17 sinde 169 çıktı. 1 gün ve 5 gün gecikmeyle bu değerler düşük değil mi sizce? Yorumlarsanız sevinirim
Kızlar selam.
Pcosluyum. Sat 12 şubat. Genelde 1 hafta 10 gün gecikir adetim. 13 martta kan verdim beta 9 çıktı. 17 sinde 169 çıktı. 1 gün ve 5 gün gecikmeyle bu değerler düşük değil mi sizce? Yorumlarsanız sevinirim
26duygu önemli olan betanın 2 günde bir 2 katı artması, hayırlı olsun
gokcekocyigiit içime su serptiniz, teşekkür ederim😊
Peki kese görünebilir mi şu an?
Kese gözükmez hcg değeri 1000 olması için bekleyeceksin seninki daha yeni
çok iyi artmış beta değerin ama bi süre bekleyeceksin annesi keseyi ve bebeği görmek icin🤭 cok erken öğrenmissin betan 2binleri gecmeden gitme bosuna stres olursun
ipekveatlas sağlıkla gelsin de beklerim inşallah. 🫠Teşekkürler yorumunuz için😊
26duygu Pvosta genelde yumurtlama geç oluyo degerınız güzel artmış önemli olan artması 2 gün geçince 17yle ögrenmiştim ilkini sonrakini 2 gün geçince 19la ögrenmiştim 3.de 10 gün geçince 600le ögrendım sayısı degıl 2 kat artması önemli olan
eliff__ amin inşallah. Ben 2 kayıptan sonra 1 yıl hamile kalamamıştım. Arkadaşımın tavsiyesiyle clife diye bitkisel bir karışıma başladım kutu bitmeden hamile olduğumu öğrendim. Bana öneren arkadaşım da kullandığı ay hamile kalmış, ona öneren arkadaşı da aynı şekilde.Araştırıp deneyin isterseniz. Güzel haberlerinizi alalım inşallah
26duygu canım benimde 5 ay sonra iki yılım bitiyo evlendiğim günden beridir istyrz ama olmuyo doktor kilo ver dio senin kilon varmiydi ovalosyon testi yaptım bu ay ama henuz pik göremedim yaa 26 Şubat’ta adet oldum halen bekliyorum ama düzenli bir zekilde birgun bos birgün dolu iliski oldu bazende hergun sadece bir kere. Kimyasal gebelik geçirdim o kadr. Cok istyrm çocuk olmasını ama iste nasip sen ne kullandın lütfen fotosunu atarmsn
eliff__ https://www.trendyol.com/c-life/c-life-balli-bitkisel-karisim-kavanozda-p-810342761?gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:all_y:all_z:all_t:dsa_maxclick_mass_upperfunnel&adjust_t=r7×8wfn_bz3o6ag&adjust_campaign=x:all_y:all_z:all_t:dsa_maxclick_mass_upperfunnel&gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw1um-BhDtARIsABjU5×7gAR5rOfzJnPYTVWlS07rNtvm03ozp-PptKLD43_YzqmdpPx67HIYaAp3KEALw_wcB bunu kullandım. Kilom da var evet maalesef ama bence asıl etken salmak, rahat olmak . Önceki aylarda çok stres yapmıştım olmuyor diye. Bu ay ovulasyon testi bile yapmadım. Olursa olur olmazsa nasip dedim. Başka şeylere yöneldim. Elbette tesadüf de olabilir ama stres yapmak zaten hiçbir işe yaramıyor. Siz bu takviyeyi kullanın biraz da rahatlamaya çalışın. İnşallah fayda görürsünüz🌸🌸