Nihal_04 İkinci bebeğim aşırı heycan ve stres ver oğlum bırakma kaygısı. İnan ki zman nasıl geçti 20 mart 18.00 doğum var ama ben aşırı stresliyim sezaryen olacak tekrar dan dualar talebmm
gokcekocyigiit Nihal_04 sağlıkla gelsin bebeğiniz, sizi çok iyi anlıyorum, kızım 3 yaşında kısmetse bir kızım daha olacak, doğum Mayıs gibi ama bende de hep bu kaygı var, hepimiz için süreç güzel ilerler umarım, dualarım hepimizle 🌸
Kocamanailem_ Nihal_04 Benimde doğumum yarın olacak . 2. sezaryenimi olacağım . Sabah 7 de hastanede olacağım ve arkamda kızımı bırakmak beni çok üzüyor . Bebişlerimize sağlıkla kavuşalım inşallah 🌸
Nihal_04 efeduru amin inşallah💐 valla biraz stres ilk sezaryanm da çabuk toparlandım inşallah bu da öyle olur
Nihal_04 gokcekocyigiit benm de oğlum lâ doğacak kızım arasınds 2 yaş 9 var bakalım Rabbim bir kolaylık verir inşallah
Nihal_04 Kocamanailem_ ay ne güzel siz kaç haftalık snz. İnşallah ikimizde sağlıkla alırız br tüm hamişler
efeduru Nihal_04 ayy toparlandigin zaman anlatır mısın bende ikinciye hamileyim nasıl oldu nasıl geçti merak ediyorum 🥹🥲
Kocamanailem_ Nihal_04 son adet tarihine göre 39. hafta ama 1 hafta önden gittiği için tam 40. haftada doğmuş olacak inşallah 😇