matematikcianne Merhabalar arkadaslar.. Bebeğim ters durusta oldugu icin doktorum uzun süredir sezeryan diyordu, hakikaten de dönmedi.. 8 Subata planladkk,39+3 iken.. Sabah 7de hastaneye geldik,nst ye baglandin yatis yapildi vs. rutin isler.. Ardindan 8.40 civari odadan alinip amellyathaneye götürüldüm yatagimla..saate baktigimda 8.42 idi,brno konusturdular..8.47den sonrasini hatırlamıyorum... bebişim 8.55te doğmuş.ben odama 10da getirildi yari uyanık.. kızımı odada gordum icim gitti. ama halsizlik vardi narkoz etkisi .12ye dogru rahatladım ama hwp emzirmeye çalıştım sut gelsin diye..3te yemek yedim ve 4te kaldirip yürüttüler beni. aksama göğsümdn o kolostrum un geldogini gördüm ve cok heyecanlandim..hemen mamaya yonelmemek ve sürekli emzirmeye çalışmak lazimmis.. iyi bir bebek hemsiresi var hastanede ve cok yardımcı oldu sagolsun. Bizde durumlar böyle,genel anestezi olacaklar korkmasın,sorusu olana yardımcı olabilirim.
Tugbaelmass matematikcianne merhaba geçmiş olsun öncelikle 😊 neden genel oldunuz belden olmadınız ,, birde ayılırken ve bakılırken ne hissettiniz narkozun acı bir hissi varmış;₺
Aysin_Tugrul matematikcianne gözünüz aydin oncelikle. Narkozun etkisinden cikmaniz ne kadar surdu. Yani odaya alindiktan ne kadar sonra bebeğinizi gorebildini
matematikcianne Tugbaelmass teşekkür ederim.dr oyke uygun gordu. ayilirken ve bakımda herhangi bir sıkıntı yasamadim. dikisler var agri oluyor tabi ama agri kesici serum/igne yapıyorlar zaten
matematikcianne Aysin_Tugrul 10da idadaydim hemen gördüm.bilincim acijti tam ayilamamistim..kizimi hemen gördüm ama,hemen memeye veriyorlar zaten