Ananim benim doğumum temmuzda,
size aldıklarımı söyleyim iki çekmece dolusu kıyafeti var ↉ aya kadar yetecektir bilerek çok almadım zaten her zaman yeni şeyler çıkıyor ve gördükçe alınır tüm kıyafet hatta üç paket bez ve 25 paket ıslak mendili, philips emzik ve biberonu dahil 4 bin civarı tuttu, beşiği şuan trendyoldan 4000 tl içinde yatağı ve nevresim seti felanda var yastığı felan ki biz ayrıca yastık yaptık ( doğuluyuz yünlerimiz var çeyize konan ben ondan bi tane hazırladım, elyaf alıpta yapabilirsiniz çok bişey tutmaz) bebek arabası sıfır olarak baktığım 2,500/ 3000 bandında tabi benim için yeterli olabilecek bi araba bakıyorum sizin bahsettiğiniz o 50 binlik bebek arabaları bana gerçekten marka şişirmesi geliyor kaldıki arabasını bile dolaptan aynısını buldum istediğimin 1000,/1,500₺ geliyor , ana kucağı istediğim model manulde 1,300₺ sıfırı dolapta 500₺ felan buldum elektirikli olanda 2,500₺ sıfırı dolapta 1,500 ₺ var , spotçudan şifonyerini 1000₺ aldım beyaz( sıfır oda) , dolabı 3000/3500 ₺ vardı ben almadım dolabım vardı çünkü yeterli kadar ama alsam fiyatı o kadar yine spotçudan , ayaklı bebek küveti istiyorum eğilerek yıkamak yük olmasın diye trendyolda sıfırı 2000₺ dolap uygulamasında 550/1000₺ bandında var muhtemelen dolaptan alacağım , nevresim setleri dediğim gibi beşikle beraber gönderiliyor ama ayrıca almak istersem oda 1500/ 2000 bandında , mama sandalyesi şimdilik almayacağım ama geçen bime ebebekte gördüğüm bi mama sandalyesi 500 veya 700₺ gelmişti almadım vazgeçtim öyle oturacak duruma gelene kadar sonra alırız dedim buraya kadar kaba taslak 20.000 tutuyor , ana kucağı fuzuli eşyası anne pijaması emzirme önlüğü yok terliği cartı curtu 15 tutsun ki tutmaz ,35 bin ancak gidiyor , dediğim gibi halısı boyası perdesi bir fiil olsun dersenizde 60 a kadar yolu var ama ötesi marka aldatmacası dediğim gibi benim bu kadar tuttu başlangıçta zaten büyüdükçe ihtiyaçları değişip artacaktır ama ben 1 yaşına kadar herşeyini evde stok yapma taraftarı olmadığım için başlangıçta yetecek kadar alınca bu bütçe yetti unuttuğum varsa ekleyim lütfen baya fiyat araştırması yaptığım için onuda söyleyebilirm 🫣☺️