Bat yarın kızlar.Merak ettiğim şey sol kasığımda çok ağrı var 2 haftadır. Yani regliden çok önce olan bir şry bu. Ve bir kaç gündür kasığımın üst tarafına doğru arkama doğru aynı bölgede ağrı vuruyor. Birde hiç gögüs ağrım olmazdı gögüs uçlarım çok ağrıyor. Test yaptım fakat negatif. (Awox) normalde olsa bir kaç gün önceden öğrenenler var . Olsa çıkardı sanırım. Ama bu ağrılar ne için olabilir başına gelen var mı ?

enguzelcicek Kasık ağrısı ve bel bölgesine vuran ağrı, rahmin büyümesi veya yerleşme sancısı olabilir Ancak regl öncesi semptomlarla da benzerlik gösterebiliyor benim de uygulamaya göre bu 21 Mart geçen ay 19 Şubat‘ta regl olmuştum muhtemelen döngüye göre ayarlıyor uygulama onu yani bu üç gün içinde olmam lazım ama şu an yoğun bir ağrı var karnımda kasıklarım da regl olacakmışım gibi bir ağrı bugüne kadar yoktu bir de önceden regl olacağım zaman bir hafta önceden başlıyordu ağrılar her şeyi gebeliğe yoruyoruz kendim de dahil ama işte yormamak lazım kendimizi üzüyoruz sakince bekleyelim sende birkaç gün daha bekle olmazsa kan testi ver en güvenilir o çünkü inşallah vardır mutlu sonla sonuclansın🙏🏻🌸

enguzelcicek bende sizinle aynı şeyleri tam 2 hafta yaşadım her an adet olucak gibi ev koştum ama yok ne adet oldum ne de gebelik var. Hayatımda ilk defa geciktim 7 gün oldu 2 gün önce kan verdim negatif ama idrar testleri pozitif 🙃

Aycaasenaaa evet haklısınız psikolojkte olabilir diyorum ama vücudumu tanıyorum hiç böyle olmamıştım. Ama en azından silikte olsa bata bu kadar yakın tarihte çıkardı diye düşünüyorum ya

enguzelcicek bende öyle birde ben daha önce 2 gebelik geçirdiğimden belirtileri ayırt edebiliyorum az çok sonuçta her ay adet oluyoruz bu ay öyle farklı şey oldu ki ilk defa 2 hafta önceden kasık ve karın ağrısı oldu. Bildiğiniz regl ağrısı neredeyse 3 haftadır da göğüs uçlarım çok ağrıyor ben kendimden emindim aha tamam hamileyim falan dedim yok çıkmadı

enguzelcicek Ben geçen ay 19 Şubat‘ta olmuştum regal uygulamada 21 Mart görünüyor tarihi ama şu an sanki adet olacakmışım gibi bir his var karnıma kasıklarım ağrı girdi🥺

enguzelcicek canım ben de aynı durumdayım benim de bat bugün ağrılarım var kasıkta ama normal regl ağrısından saha farklı gibi. 2-3 gündür prodoctorlar takip ediyorum silik çıkıyor ama bugün awox yaptım negatif