Selin3434 Aleyy_53 neden bekletmicekler ki riskli bi gebeliğin mi var ? Iki dogumumda orada sezeryan yaptım cevremde de orada doğum yapan çok
Aleyy_53 Selin3434 Şuan şekerden suphelendıler yatırdılar şu az diye yattım meğersem suda bi sorun yokmuş bebgın kılosu fazla haftasına göre sezeryan kagıdı ımzalattılae bugün yarın belli olır sanıırım
gulcicek0 Selin3434 merhaba ilk çocuğunuz ters miydi direkt sezeryana mı aldılar yoksa doğum başladı baktılar olmuyor sonra mı Sezeryan yaptılar
Selin3434 Aleyy_53 zaten suyu azsa şeker olmaz ki şu fazlaysa şekerden şüpheleniler benimde bebeğim tersti ilk dogumumda
Selin3434 Aleyy_53 maşallah riskli bi durum yok o zaman nstdede normal çıkıyorsa Saglikla al bebeğini kucağına canim
Selin3434 gulcicek0 direk sezeryan günü verdiler 6 sene önceydi ilk dogumum doktorumda çetin beydi o şekilde karar vermişti, şimdiki doktorlar ne yapıyor bilmiyorum
Selin3434 gulcicek0 ama zaten artık bebek tersse dönmediyse mecburi sezeryan oluyor bu doğum için zorlamiyorlar direk sezeryan diyolar ama belki dönebilir diye bekletebilirler.
gulcicek0 Selin3434 yok sezeryan yapmıyorlar benimde geçen hafta tersti normal doğuma zorluyorlarmis ama onunda riskleri olduğu için yapmıyorlar özele yönlendirme yapıyorlar baya strese soktular beni Allah’tan bebeğim dönmüş
Selin3434 gulcicek0 Normal doğuma zorlayamazlar o sezeryan için mecburi bir sebeptir keşke sikayet etseydiniz