mayneymismayn ben öyle Doğum yaptım son ana kadar normal doğumdu epidural olacaktım ama iğneyi bir türlü yapamadılar ve ben kendi sancımı çeltim 24 saat boyunca açılmam 10 cm oldu ama ıkınma hissiyatı yoktu gelen el atıyordu giden el atıyordu ben artık dayanamıyorum dedim doktor bana normal doğuracaksın sonuna kadar deneyeceğiz dedi yırtdışındayım öylr kolay kolay sezaryen yapmıyorlar neyse baktılar bebek gelmiyor 2 saat boyunca 10 cm ile ıkındırdılar bana derken olmadı başka doktor geldi karar verdiler hop sezaryen denildi boşu boşuna çektim o sancıyı neyse sancılarım tavan iken götürdüler beni ameliyathaneye beni oturttular iğne yaptılar 5 dakika geçmedi uyuştum dokunmalarını hareketlerini hissediyorsun ama acı yok neyse çıkardılar çocuğu O an biraz korktum acayip alet sesleri geliyordu hani şey olur ya silikon doldurursun bir yere öyle abuk subuk ses o biraz rahatsız etti ama sesi sadece deyse hiç bişey hissetmedim ben sonra beni aldılar bir odaya götürdüler hissedene kadar burda kalacaksın dediler 3 saat sonra ayaklarımı hissettim bebeğimle eşimin yanına götürdüler beni 2 gün hastenede kaldım ve hemşireler beni hiç kaldırmadı dinlenmelisin dedi ilk gün sabahı banyo yapacaksın dediler ayaklarımı çok iyi hissediyorum ağrım da yok sandım ki tak diye dikileceğim ayağa ayağa kalkar kalkmaz yatağa düştüm 😂😂 başım döndü neyse tekrar denediler ve banyoya kadar kendi başıma gittim dik bir şekilde yürüyemedim ama yine de kendim gittim gaz çıkarmak sorun oldu ilk başta ve tuvalette sıkıntı çektim ama 2.günde ikisini de yaptım şükür ve eve geldik 1 hafta ağrım oldu onda da 24 saat sancı çektiğim için vücut bitmişti ondan yani deyse sezaryenle alakası yok 1 hafta sonra bebeğimin herşeyiyle ben ilgilendim doktorlar beni yürütmüyorlardı dinlen dinlen diye belki yürüsem daha çabuk iyileşirdim şimdi ağrım sızım yok 17 gün oldu gittikçe daha iyiye gidiyorum hiç korkma sezaryen daha kolaymış tak diye yattım masaya 10 dakika da verdiler çocuğu kucağıma