kurkmantosuzmadonna Tecrübeli anneler merhaba . Yenidoğan bebeğinize hangi d vitaminini kullanıyorsunuz ? Sağlık ocağı verdi bize ama birçok kişi beğenmemiş onu . Doktor kontrolümüze de daha var .
Deroli kurkmantosuzmadonna bize doktorumuz Ocean Vitamin D3 400 IU spreyi önerdi ve de doğduğundan beri kullanıyoruz. Her sabah tok karna 1 sprey
staRmama kurkmantosuzmadonna ocean almıştık ama bebeğimin bıngıldağı erken kapandı d vitamini yüzünden. Bu tarz şeyler neden kandan bakılıp verilmiyor anlamıyorum ben sütümden yeteri kadar alıyormuş bebeğim beyin cerrahına falan gitmek zorunda kaldık allahtan ki kemiklesme olmadığı için sorun olmadı herkese tavsiyem bence değerine baktırın gerekiyorsa verin.
kurkmantosuzmadonna staRmama sağlık ocağındaki ebe doğumdan 1 yaşına kadar kullanacaksınız dedi bilmiyorum ki ben de birçok kişi de doğumdan beri kullanıyorum diyor
Ceren070634 Ben değer bakalım demiştim ilkinde doktoruma gerek yok önerilmiyor bıngıldak erken kapansa da kafa büyüdükten sonra önemi yok kesmiyoruz demişti. İkincide de doğduğu gibi başla diyor yeni doktorum çok güveniyorum öyle yapacağım.
staRmama kurkmantosuzmadonna evet böyle bir uygulama var ama degerlere bakıp vermedikleri için bazı bebeklere fazla geliyor ve bazı sorunlara yol açıyor. Bizde ilk baş bu şekilde kullanmaya başladık çocuk doktoru bıngıldagın kapandığı farketti norolojiye sevk etti beyin cerrahına falan gittik oda yurtdışında böyle bir yygulama yok sizin bebeğinize sütten yeterli gelirken damla fazla gelmiş dedi kesti hemen takip yapılıyor eğer kemiklesme olsaydı ameliyat olmak zorunda kalacaktı.
papatya0 Sağlık ocağının verdiğini hep kustu çıkarttı doktorum ocean marka 400lük olanı söylemişti devlet karşılamıyor özel olduğu için bunu kullandık 1 yaşına kadar yaş büyüdükçe doz artıyor
Guzelanne56 kurkmantosuzmadonna D vitamini alınamayacak kadar çok pahalı değil sağlık ocağı dakini doktorum önermedi çünkü eski bir marka olduğu için bebeklerde uyku problemi falan çok yapıyormuş ve yeterli değilmiş, Doktor nutrogıne önerdi Ve hala da doğduğundan beri onu kullanıyoruz kızım üç aylık oldu