2cocuk2kopek gezentianne Aşko bende istanbuldayım ben giremiyorum ama babam giriyor ya vpn falanda yok anlamaz zaten ondan 😅
Selin3434 efeduru bu tarz yorumlar yüzünden sosyal medya malesef kısıtlandi , korkudan değil düşüncelerinizi fikirlerinizi kendinize saklayın. Yada açık açık korkanın kim oldugunu da beyan ederseniz daha net anlasilirsiniz.
Selin3434 efeduru istanbul belediye başkanının 7 8 suçtan yargılanması sizi niye rahatsız ettiyse beni de ondan rahatsız etti.
Selin3434 efeduru ayrıca Umrunda değilse bu postun altına şarkı sözü paylaşmak gibi bi düşüncende olmamalıydı 😊
efeduru Selin3434 yok senin yazdıkların umrumda değildi yanlış anlaşıldı 😌 yani senin laf anlatma çaban açıklayıcı anlatayım ki anlayabil teşekkürler 🙏
Selin3434 efeduru Seydacim açıklayıcı anlatımın ile üstteki yorumun o kadar çelişiyor ki bende şuanda şaştım kaldım öyle ise beni görmezden gelseydin laf sokucan diye ne dicegini şaşırıyorsun.
Selin3434 efeduru ne demek canım önemli değil idare ettim iyi geceler diliyorum siz korkutmaya devam 🤣😉