YyyyYasemin Kızlar hem gerçekten çok istediğim için hem Allah’a tam anlamıyla yönelmek istediğim için hemde kafamda sürekli çocuk stresini atmak için Kuran-ı Kerim öğrenmek istiyorum ancak evde YouTube den takip ederek çalışıyorum bi sayfayı sürekli tekrar ediyorum yanlışım yoksa geçiyorum felan ama acaba böyle öğrenen oldu mu yani evde tek başıma bu şekilde öğrenip geçebilir miyim acaba Kuran-ı Kerim’e önerileriniz varsa beklerim😥
Sultankut YyyyYasemin mahallenizde ya da yakında kurs varsa aslında hem evden çıkmak çevre edinmek için hem de yüz yüze öğrenmek açısından daha iyi olur ama evde de öğrenmek mümkün tabi
YavruKurtveAnnesi YyyyYasemin tabi ki o şekilde öğrenen elbette vardır ama bildiğim kadarıyla artık her mahallede var kurslar, hem sizin için de iyi olur sosyalleşmek adına hem de yüz yüze daha çabuk kavrarsinız🌸 Rabbim muvaffak etsin 💕🤲
staRmama YyyyYasemin öğrenebilirsin bence kuzum. Ben çocukken camide yaz kursu olurdu oraya giderdim ama unuttum ben de yeniden öğrenmek istiyordum mantıklı geldi 🥰
06Pembemavi80 YyyyYasemin yaparsınız bence. Bende oğluma öğreteceğim . Yardımcı kitaplar alabilirsiniz. Youtubda çok iyi olur zamanla pekisir zaten siz adım atın devamı gelir . Küçükten elif ba dan başlıyordum mesela hergun bı sayfa şeklinde ilerliyorduk . Evde sürekli çalışıyorduk. Sizde kendiniz çalışıp YouTube destekleyerek yapabilirsiniz. Eğer başka bı imkanınız yoksa. Kurs ve hoca gibi
YyyyYasemin Sultankut açıkçası köyde yaşıyorum ve bi hocamız var oda erkek yani bana öğretmez erkek çocuklara vs öğretiyor o yüzden evden öğrenmeye çalışıyorum
YyyyYasemin YavruKurtveAnnesi Amin Allah razı olsun maalesef köyde yaşıyorum ve tek bi hocamız var oda erkek ders vermiyor kadınlara doğal olarak kendi çabamla artık 😥
YavruKurtveAnnesi YyyyYasemin hmm, hocanız evli mi acaba belki eşi ders vermek isteyebilir? Ama eger ki yoksa da YouTubedan da olur neden olmasın ki insan yeter ki istesin, hele kadının yapamayacağı iş yok🌸
YyyyYasemin Sultankut önceden kurana geçmiştim aslında az çok hatırlıyorum kolay ilerliyorum şuanlık bakalım hayırlısı
YyyyYasemin YavruKurtveAnnesi evet evli aslında ancak rahatsız ameliyat felan oldu belki o toparlayana kadar evde kendim çalışıp sonra yanlışlarımı eşiyle düzeltebilirim tabi ders vermek isterse
NNewbabyy Eğer iyi bilen teyzeler varsa onlarda ogretebilir bazıları bu konuda hevesli oluyor, internetten de öğrenirsiniz ama bana zor geldiği için mahallede kadınlara kurs vardı müftülüğün oraya gidip öğrenmiştim çok şükür
YavruKurtveAnnesi YyyyYasemin olabilir görüşebilirsiniz, siz yine de ara vermeden devam edin, Rabbim kolaylık versin 🌸
Dedekurt YyyyYasemin Ben medrese mezunuyum köyde hocalık yapıyorum köyde yaşadığım için online çok ders verdim (fıkıh, kuran, siyer akaid, hadis, sohbet vs) ses mahremiyetine söz verildiği sürece sizinle de çalışabiliriz🤍
Dedekurt YyyyYasemin Tek başına bir tık zor olabilir. Bir de kişi yaptığı hatayı anlamaz. Her zaman yönlendirenin olması iyidir. Bilen birinin dinlemesi iyidir. 🌸
Edanursoylu YyyyYasemin Öğrenilir bence, ben denemedim ama annem karıştırıyor bakıyor youtube’dan gayette güzel gidiyor ablam takibini yapıyor doğrusunu öğrenmiş insan yeterki istesin😍
fatosf_22 YyyyYasemin evet canım ben öyle öğrenmiştim harfleri tek başına da okuyabiliyorsan sıkıntı olmaz umarım hatim etmek nasip olur