cauuv1 Guzel_bebem bizim de yarın 19+1 olcak 😍 görüşten sonra bebişler nasılmıs yazın burdan bende yazarım😍
cauuv1 Ceren1996 şeker yüklemesi ben ilk gebelikte de yapmadım bunda da yapmıcam korkuyorum hahah😂 ama onun yerine açlık toklun kana bakmıstık yine öyle yapcam insallah
cauuv1 Gulsahs yaaa sizin cok az kalmıs heyecan olur tabi ben 19 haftalıgım ayda bir gidiyorum o yüzden görüş gününü iple cekiyorum hep😂❤️
cauuv1 Patiseverana ikili test ben yapmamıştım ilk gebeligimde de bunda da , sadece detaylı ultrason gircem insallah😍 hangi hastane doktora gidiyosunuz
cauuv1 Kocamanailem_ yaaa çok heyecanlı saglıkla kavusun insallah pozitif hikayenizi sonra bizimle bu postta paylasın bizi de etiketleyin😍😍
cauuv1 aysegull01 kac haftalıksınız😍 hangi hastane doktora gidiyosunuz? Muayeneden sonra nasıl geçti buraya yazalım😍
Patiseverana cauuv1 ben de düşünmüyordum açıkçası ama randevu çıkarsa yaptırayım dedim ilkte çıktı normalde imkansız olan 😃 Zeynep kamil Üsküdar 🫠
aysegull01 cauuv1 24+6 yım Akhisar Medigün hastanesine gidiyorum 🌸 çok güzeldi renkli gördük yüzünü biraz uğraştırdı oğlusum ama görebildik sonunda 😍
BusraNur01 cauuv1 Cuma günü bizim de 37+5 oluyoruz bakalım ne durumdayız heyecan dorukta ikinci bebeğimide doğurmak istiyorum artık😅😍😍
cauuv1 BusraNur01 saglıkla gelsin sizinde cokk az kalmıs evet yaa 2. De dogsun diyorum sonra daha düşünmüyoruz insallah 😂