Mickeylover tüüüü bende daha yeni bioderma aldım ya tüh 🥲
Hamilelikte yüz temizleyicisi sorunu? Cilt bakımı?
Ates06 ben güneş kremi alacaktım biodermanın ama eczacı bunu kullanamazsınız hamileyken mineral filtreli bir şey kullanmanız gerekiyor yüzünüze hiçbir şey sürmeyin deyince bi panik oldum aslında yüzümü bile sadece suyla yıkıyorum 😣
Asyapolat canım ben hamileliğim boyunca hiçbir şey kullanamadım son 2 ayım kaldı hala kullanamıyorum ve yüzümde aşırı derecede sivilce çıktı normalde ergenlikte çıkmayanlar şu an çıktı doktoruma sorduğunda da hiçbir şey kullanamazsın diye söyledi yani yüz yıkama jelimi bile kullanamıyorum önceden kullanıyordum ama şu an kullanamıyorum
OmerNfs hadi yaa😣 biodermanın pembe olan temizleyicisini alsam mı diye düşündüm ama cesaret edip alamadım yine 😔 henüz 4 ay daha var doğuma biraz daha sabredeceğim yani
@Asyapolat cok takılma bence güneş kremi la roche posay kullanıyordum gebelik öncesi şuanda devam ediyorum. Tonik yüz temizleme estee lauder. Makyaj temizleyici clinique. Nemlendirici lancome.
Love13 bioderma kullanıyorum ama fazla sorun olmadı. 😇 bebeğime de hep kullandığım için başka markalar sorun oldu daha çok
Kızlar ben bu kadar takılıyorum nedense ya aslında siz doğru olanı yapıyorsunuz ama benim cildim kullanmayınca mahvoluyor ben gene aynı devam kullanıyorum sadece asitli maskeler falan yapmıyorum.bioderma Güneş kremi kullanıyorum bide yves rocher Krem ve kil maskesi inşallah sıkıntı olmaz yani bu zamana kadar olmadı ama bebeği etkilemiyordur umarım
Bende kullanamadım tedirgin olduğum için içinde asitli olan ne varsa arkadaşlarıma verdim. Şuan sadece yüz yıkama sabunlarıyla yüz yıkama cihazıyla cildimi temizliyorum, tonik olarak seyreltilmiş gül suyu yapıyorum bir de içeriği temiz bi nemlendirici. Bu kadar ama alnım burnum çenem fena durumda, kimyasal birşeyler istiyor cildim alışmış resmen 🥲 herkes güzelleşirken ben çirkinleştim hamilelikte resmen. Doğurunca doya doya cilt bakımı yapmak istiyorum 🥲
Yüz temizleme jellerinin bir sıkıntı yaratmayacağını okumuştum. Doktor bunların emiliminin düşük olduğunu söylemişti. Ama krem tarzı şeylerde emilim yüksek olduğu için onlarla ilgili marka vs yazmıştı ama hatırlamıyorum tabi. Ben bepanthol kullanıyorum