Snemrcan Kızlar hiç bir eczanede bulunmuyor ta 100 tane aradım . bu gün yazdı doktor olmam kazım en geç yarın bildiğiniz ulaşabileceğim bir yer var mı İstabul da
ozge1001 Snemrcan merhaba hastanenin eczanesine sorabilirsiniz veya tüm bebek yapan hastanelerin eczanesine oralarda bulunuyor
babygirl02 Snemrcan Zeytinburnunda kadın hastalıkları hastanesi var orda tüp bebek için eczane var hemen sokağında orda bulabilirsiniz ben ordan almıştım
_Feslegennn__34 Snemrcan bende Diyarbakır da aramadık yer birakmamiştım aşilama olucaktım bulamamiştım iptal olmuştu aşilamam tekrar yaptırmayı düşünüyorum burda bı arkadaş Allah razı olsun o bana İstanbul’dan otogarla gönderdi bulmak çok zor o igmeyı
Ozlm_24 Snemrcan canım bende bulamıyorm geçen ay bulamadm vurulmadm bu ay da tekrar letuya başladm ama arıyorm yok hiçbiryerde sormadgm yer kalmadı resmen
Meralinmucizesi Bu ine cokkk coook zor bulunan ve eczanelerde ve satıştan kaldırılmış o yüzden bulmak çok zor
Ozlm_24 DilekAlkanat ayyyy buldum canm bugun ya memlektte sordurdm arattırdm orada bulundu bugun şükür
Ozlm_24 Snemrcan ay şükür buldum ya sormadgm bir yer kalmamıştı memlektte bir tane bulmm inşallah sende bulursn canm
Snemrcan Bende buldum ama bu ay için çok geç oldu maalesef inşallah hamile kalırım da kullanmam gerekmez sizden birine gönderirim ❤️