Busra3460 Arkadaşlar 21 yaşındayım ve 3 hamileliğim devlet hastenesinde kordonumu bağlarlar mı sizce yaşım küçük ama eş izniyle
Merveee1 Busra3460 maşallah 🧿😁🙈 bağlarlar diye biliyorum ama devlet bunu yapar mı o konuda fikrim yok canım
Dimple23 Busra3460 ben 25 yaşımda kordonlarımı bağlatmak istedim özelde eşimde bende resmen doktora yalvardık 3. Doğumum du bağlamadı
Busra3460 Dimple23 o saçma olmuş özel her türlü bağlıyor eş izni olduktan sonra medilife hastanesinde bağlıyorlar
aynlll Busra3460 sadece çocuk için degil sen evlenmek içinde hızlı davranmıssın allah evlılıgını bozmasın çocuklarınada uzun ömürler versin bende 21 yaşındayım daha 7 aylık evlıyım 5 aylıkta hamileyım ben gec kalmısım 😂😂😂😂
Busra3460 Reina ya korunuyorduk ama eşim korunuyordu 2 si isteyerek oldu ama üçüncü isteyerek olmadı 😀 ama iyi ki de olmuş 2 oğlum vardı şimdi 1 de kızım olucak
Dimple23 Reina aman kimseye bişi deme ...bizim akraba dediki kazayla oldu ..dedim ne kazası yaa mağaradamı yaşıyosun bin tane korunma yöntemi var kızdım birsürü....sonuç :istemyerek 4. Geliyo 😂
momof3 Herkesin kendi tercihi kızlar 😌 Ama bence tüplerini bağlatma.Gerçekten.Başka şekilde korun %100 garantisi yok başla yöntemlerin tamam ama bence bağlatma.
Busra_bugraaa Busra3460 bencede bağlatma canım ya daha yaşın çok küçük ve ilerisinde ne olacağını bilemezsin belki tekrar çocuk sahibi olmak isteyeceksin bu belli olmaz sonradan pişman olacağın şeyler yapma bence sen şuan hem yaşının küçük olmasıyla hemde 3 çocuğunun olmasından böyle düşünüyorsun ama başka şekilde korunun derim 😊
AleynaHasan Busra3460 bağlatma canım ya soiral falan taktır o şekilde korun bağlatmak çok günahmış diye biliyorum ama yinede senin fikrin 😊
GozdeCemre Busra3460 yaşın ufak olduğu için devlet bağlamaz canım normalde bağlıyorlar ama 30 yaş Üzeri olman lazım o yüzden belki özelde yapabilirsin ama bunun dönüşü de yok iyi düşün hızına da maş 😂
Rabia12 Busra3460 bende 21 yasındaym ikinci çocuk benimki de oğlum 2.5 yasında. Bazen kara kara düşünüyordum erken mi oldu ikinci diye sen benden de hızlıymıssın masallah 😁