yesildeniz_ Nursotu hayır geçen ay iki tane kistim vardı bunu görmek için yapmıştım kist varken silik çıkmıştı. Adet oldum kistler gitti yumurtlamada koyulaştı çatlayınca tekrar silikleşti
Nursotu yesildeniz_ ya benimde baya baya silikleşti artık ama o gün doktor 25 mm demişti yarım tekrar randevum var catladı mı catlamadı mı merak ediyorum kist neden olur mesela ya da kendiliğindem yok olur mu sonradan
Nursotu ilknuri ilknuri ya mavi işaret olduğu gün ben catlama sandım doktora gittim doktor daha catlamamış 25 mm demişti kiste dönüşüyor diye okudum da merak ediyorum catladı mı çatlamadı mı kiste mi dönüştü diye😔
yesildeniz_ Nursotu folikülün içi su dolu oluyor kist olmaya başlayınca içi kanla dolmaya başlıyor. Çatlamazsa kist olur demek istemiştir belki doktor. Kist olsa anlardı bence
yesildeniz_ Nursotu bence yumurtlama olmuş ve çatlamış. Bu ay bunu düşünmemek için progesteron baktırdım bende
yesildeniz_ Nursotu yumurtlama gününde oturup kalkarken ağrım oluyor çatlama gününde alt karnımda sancı gibi sızlama oluyor benim. Kist olduğunda yumurtlama günündeki ağrı gibi devam ediyor adet olana kadar
yesildeniz_ Nursotu yumurtlama gününü kesin biliyorsanız o günden sonra 7-8-9. Günlerde baktırabilirsiniz. Ama en pik olduğu gün yumurtlamadan sonraki 7. Gün
Nursotu yesildeniz_ kesin bilmiyorum ya bazen adetten hemen sonra yumurtlama oluyor bu ay mesela 32. Gün oldu ☹️